Nyilas –

Sportot űz a szerelemből. Mindig készen áll az új érzésekre és tapasztalatokra e téren, ez alól pedig 2019 sem lesz kivétel. Készülj hát fel arra, hogy rengetegszer fogsz szerelembe esni, hisz ez az a dolog, ami téged teljes mértékben meghatároz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

Bak –

Elérkezett a családi életed legboldogabb időszaka. Közted és a partnered közt minden idők legerősebb lelki és érzelmi köteléke húzódik, egyetlen feltétellel: ha képes leszel kordában tartani az irányítási mániádat. Egyébként sok összetűzésre és vitára számíthatsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Bár megvan minden mentális képessége ahhoz, hogy teljesítse a mára kitûzött céljait, mégis, mintha elhagyná kreativitása, szinte vánszorogva haladhat dolgaival. Ne feszélyezze magát, kedves Bak, az most csak rontana a helyzeten, inkább használja azt, amije van, például makacsságát, s csak azért is csinálja meg, amit szeretett volna!

Megérkezett: A világhírű asztrológus jóslata 2019-re: ez vár ránk az új évben, és amit tennünk kell

Vízöntő –

2019-ben részed lesz úgy jóban, mint rosszban. Kilátásban van egy-két nagyon komoly beszélgetés a partnereddel, éppen ezért, az amúgy is paprikás hangulat fényében, kerüld a fölösleges veszekedéseket. Jóhír, hogy a viharfelhő előbb-utóbb arrébb vonul, és javulnak a dolgok. De ez csak abban az esetben lehetséges, ha mindketten egyformán akarjátok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Ma, kissé irracionálisan, a valóságtól túlságosan is elrugaszkodottan gondolkodhat, így a mai nap nagyon nem kedvez a döntéseknek, viszont annál inkább a kreatív tevékenységeknek, vagy éppen kapcsolati dilemmák rendezésének, mivel most teljesen más perspektívából szemlélheti a dolgokat, mint máskor, s ez által megláthat olyasmit is, ami általában elkerüli a figyelmét.

Halak –

Minden esély megvan arra, hogy te és a partnered az oltár előtt végezzétek. A szingli Halak pedig belebotlanak egy igazán különleges személybe, akitől képtelenek lesznek megválni. A szerencse is nekik kedvez, 2019 számukra ugyanis a megvalósítások és az összegzések éve lesz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Néhány kiábrándító hír juthat a fülébe ma, kedves Halak, amelyek közül meglehet, némelyeknek nagyon nem fog örülni, DE! Amelyiknek igen, az feledtetheti az összes többi bosszúságát. Ma megütheti a Jackpot-ot!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: