Nyilas –

Sportot űz a szerelemből. Mindig készen áll az új érzésekre és tapasztalatokra e téren, ez alól pedig 2019 sem lesz kivétel. Készülj hát fel arra, hogy rengetegszer fogsz szerelembe esni, hisz ez az a dolog, ami téged teljes mértékben meghatároz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

Bak –

Elérkezett a családi életed legboldogabb időszaka. Közted és a partnered közt minden idők legerősebb lelki és érzelmi köteléke húzódik, egyetlen feltétellel: ha képes leszel kordában tartani az irányítási mániádat. Egyébként sok összetűzésre és vitára számíthatsz.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Megérett az idõ arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében, kedves Bak. Az elmúlt idõszak bizonytalanságai és kemény munkája után végre biztos lehet önmagában és ítélõképességében, valamint munkáját tekintve abban, hogy bizony alábecsülte magát. Sokkal több van önben, mint amit elvártak, vagy amit lehetõsége volt megmutatni. Engedje el félelmeit és mutassa meg önmagának is, hogy mennyit is ér.

Szerdai Horoszkóp

Vízöntő –

2019-ben részed lesz úgy jóban, mint rosszban. Kilátásban van egy-két nagyon komoly beszélgetés a partnereddel, éppen ezért, az amúgy is paprikás hangulat fényében, kerüld a fölösleges veszekedéseket. Jóhír, hogy a viharfelhő előbb-utóbb arrébb vonul, és javulnak a dolgok. De ez csak abban az esetben lehetséges, ha mindketten egyformán akarjátok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma bizonyosan jól indul majd a napja, kedves Vízöntõ. Az energiák ma igazán kedveznek az ön számára, így nem kell mást tennie a nap folyamán, mint hallgatni intuíciójára. Azonban vigyázzon, mert könnyen eltéríthetik, ezzel akár rossz közérzetet is okozva önnek, de ha nem hagyja magát és bízik megérzéseiben senki sem fogja tudni megállítani tervei elérésében.

Halak –

Minden esély megvan arra, hogy te és a partnered az oltár előtt végezzétek. A szingli Halak pedig belebotlanak egy igazán különleges személybe, akitől képtelenek lesznek megválni. A szerencse is nekik kedvez, 2019 számukra ugyanis a megvalósítások és az összegzések éve lesz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Kedves Halak, a mai egy igazán jó nap lesz arra, hogy kamatoztassa ötleteit. Hamar találhat megfelelõ embert, akinek, ha jól tálalja meglátásait, akkor az hamarosan gyümölcsözõ eredményekhez vezethet. Összpontosítsa hát energiáit céljai irányába, s vesse be meggyõzõerejét is. Ezáltal pedig lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors, akinek a dinamizmusa új, ismeretlen területekre vezeti önt.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: