Kos

Karizmatikus: tűzjegyként hatalmas karizma vesz körül téged, ezzel pedig mágnesként vonzod az embereket – aki egyszer is találkozik veled, biztosan szeretne jobban megismerni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Bármennyire is azt sugallja mai világunk, az állandó hajtásnak általában csak ritkán van jó vége, s ezt annál is inkább érdemes szem elõtt tartani, mert, ha folyton, teljes kimerülésig dolgozik, az elsõ, ami erre rámehet, az, az egészsége, ami viszont pótolhatatlan. Ennek tükrében, fogja kicsit szigorú pihenõre magát, mihelyt teheti, kedves Kos, bármennyi dolga is legyen még, mert van, ami mindennél többet ér, s ez nem feltétlenül a túlzó szakmai teljesítmény...

Szenvedélyes: ha igazán akarsz valamit (vagy valakit), megállíthatatlanná válsz.

Értékesebbek a drágakőnél! 4 csillagjegy, melynek hölgy szülötteit mindenki irigyli!

A Mars az uralkodó bolygód, emiatt hatalmas energiákat vagy képes megmozgatni a célod érdekében.

Erős vezető: mindig vállalod a felelősséget a tetteidért, és ha kell, másokért is kiállsz, emiatt pedig sokan néznek fel rád és adnak a véleményedre. Úgy tudod betölteni a vezető szerepet, hogy senki nem érzi melletted alárendeltnek magát.

Oroszlán

Hűséges: szilárd, fix tűzjegy lévén a legnehezebb időkben is kitartasz a szeretteid mellett, és az elköteleződésed általában egy életre szól, akár kapcsolatról, akár barátságról beszélünk.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A szenvedély és a romantika a tetõfokára hághat, kedves Oroszlán, mindemellett úgy érezheti, mindenki szereti, s mindenki boldog ön körül, így a mai nap tökéletes lehet egy kis lazításra, pihenésre, kihasználva a környezetében lévõ béke szolgáltatta nyugalmat. Kellemes napot, kedves Oroszlán!

Optimista: mindig a dolgok jó oldalát próbálod meglátni, és erre biztatsz másokat is – bárki, akinek egy kis hangulatjavításra van szüksége, tudja, hogy hozzád érdemes fordulnia.

Augusztusi szerelmi horoszkóp: vajon rád a szakítás, a megcsalás, a gyermekáldás vagy az új szerelem vár?

Bátor: nem félsz a szívedre hallgatni, és képes vagy emiatt akár a végsőkig is elmenni. Ezzel a bátorságoddal mindig inspirálod a körülötted lévőket, és erőt adsz nekik ahhoz, hogy ők is így tegyenek.

Ikrek

Szórakoztató: mindig nyitott vagy az új dolgokra, és a rugalmasságod, valamint a jó alkalmazkodó képességed lehetővé teszi, hogy minden szituációból kihozd a legjobbat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Kifejezetten nehéz lehet ma együttmûködnie másokkal, különösen, ha azt tapasztalja, hogy õk sem igazán hajlandóak önnel harmóniában tevékenykedni. A közös munka pedig ma különösen fontos lenne, hogy eredményeket tudjon felmutatni, így nyeljen egy nagyot, kedves Ikrek, s csak azért is kötelezze el magát a konszenzus mellett!

Kiváló kommunikációs készség: órákig tudsz beszélgetni akármiről, és meg is hallgatod a másikat, így sokan osztják meg veled a problémáikat.

Párkapcsolatban is nagyon fontos számodra a nyílt kommunikáció.

Energikus: bárhová is mész, kicsattanó enegiáddal mindig felpörgeted az eseményeket – olyan vagy mások számára, mint egy katalizátor.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: