Bika

Elkötelezett: mivel földjegyű vagy, ami egy fix, szilárd zodiákus, általában hosszútávban gondolkozol. Ha egyszer valami mellett elköteleződtél, ki is tartasz – és ez igaz a párkapcsolatra és a barátságokra egyaránt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagyon sok energiát kivehet önbõl az, hogy az élet minden területén sikerrel helytálljon, azonban, ha sikerül rendben végeznie a mai teendõivel, egy igen nagy lépést tehet elõre. Mivel azonban az elvesztett energiákat valahogy szükséges pótolni is, hogy megmaradjon a jó teljesítmény, mindenképpen vegye komolyan a pihenést, és fõleg, a szellemi kikapcsolódást is.

Érzéki: az uralkodó bolygód a Vénusz, ami nagyon felerősíti az érzéki oldalad. Szereted kényeztetni a szeretteidet, mindig tudod, mivel lehet őket levenni a lábukról – a párkapcsolatban pedig egyenesen el tudod varázsolni a szerelmed.

Hétvégi szerelmi horoszkóp (december 22–23.)

Gyakorlatias: nagyon jó a problémamegoldó képességed, és könnyen megtalálod a legegyszerűbb útvonalat A-ból B-be. A tanácsaid mindig kisegítenek másokat, emiatt gyakran fordulnak hozzád.

Szűz

Segítőkész: mindig készen állsz arra, hogy segíts annak, akinek szüksége van rá. Sőt, legtöbbször magadtól veszed ezt észre, még kérni sem kell.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Igencsak érzelmekben gazdag, játékos, ugyanakkor dolgos nap lehet a mai, amikor is, sokat és könnyedén haladhat a szükséges teendõkkel. Ha sikerül végig megõriznie lendületét, estére nagyon elégedett lehet, amit most érdemes lenne kicsit meg is ünnepelnie szerettei körében. Legyen szép és eredményes napja, kedves Szûz!

Kommunikatív: mindig kimondod, amire valójában gondolsz, és általában jól is csomagolod. Az ismerőseid tudják, hogy ha kérdeznek tőled valamit, biztosan egyenes választ kapnak, és azt is, hogy veled tényleg bármit megbeszélhetnek.

Vicces: éles elméd, intelligens humorérzéked és pikírt szarkazmusod gondoskodik róla, hogy a körülötted lévők mindig jól szórakozzanak a társaságodban.

Ha kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben az év második felében, most megtudhatod!

Skorpió

Szenvedélyes: az élet bármely területén. Amibe csak belefogsz, azt igazi odaadással csinálod, és ez nagyon motiválja a környezetedet is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

Védelmező: a barátaid, szeretteid pontosan tudják, hogy rád mindig számíthatnak, bármiről is legyen szó. Akár tűzbe is teszed értük a kezedet.

Megértő: erős empatikus képességednek köszönhetően egészen mély szinten vagy képes megérteni mások érzelmeit, és emiatt olyan beszélgetőpartner vagy, akihez a legféltettebb érzéseikkel fordulnak mások.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: