Halak

Empatikus: képes vagy teljesen átélni mások érzéseit, szinte összekapcsolódsz velük, emiatt pedig mélyen meg tudod érteni őket. Barátként és párként is igazi kincs vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Halak. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Romantikus: igazi álmodozó vagy, és ezzel másokat is ki tudsz rángatni a szürke hétköznapokból. Képes vagy a környezeteddel megláttatni az élet apró szépségeit is.

Így flörtölünk mi – a Kos és a Halak szemez, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani

Intuitív: nagyon rá tudsz hangolódni a környezeted rezgéseire, és rögtön megérzed, milyen hangulatban van a másik. Sokszor szavakra sincs szükség ahhoz, hogy tudd, mire van éppen szüksége a szeretteidnek.

Vízöntő

Őszinte: sohasem köntörfalazol, mindig elmondod az őszinte véleményed, és másoktól is ezt várod el. Éppen ezért nagyon megbízhatónak tart a környezeted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Vízöntõ. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Intelligens: levegőjegyűként nagyon éles elmével rendelkezel, és emiatt kiváló beszélgetőpartner vagy. Nagyon jók a meglátásaid és a problémamegoldó képességed is.

Nyitott: a szíved és az elméd is. Nagyon elfogadó, megértő vagy a környezeteddel, és mindig arra törekszel, hogy a másik nézőpontját is megértsd, még ha az távol is áll a te látásmódodtól.

Hétvégi horoszkóp (március 23–24.)

Rák

Gondoskodó: szereted megteremteni a családodnak az IGAZI otthont, és mindig teszel róla, hogy ne szenvedjenek semmiben sem hiányt. Sokszor a tetteid többet mondanak minden szónál.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Rák, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!

Ambíciózus: pont az előzőek miatt nagyon keményen tudsz dolgozni, hogy megteremthesd a feltételeket a boldog mindennapokhoz, és ezzel másokat is motiválsz.

Kreatív: hihetetlen látásmódod van, és ha egyszer elkap az ihlet, gyönyörűet tudsz alkotni. A környezeted dekorálását is mesterien műveled, amivel mindig ámulatba ejtesz másokat.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: