Oroszlán:

Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben alakul ki olyan váratlan helyzet, amelynek nagy is haszonélvezője leszel. Ha változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert a sors támogatását élvezheted. Ha szerelemről van szó, akkor légy óvatos, mert belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amelybe nagyon nem kellene. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy engedékenyebb.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ön egy igazi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek esti programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a nap is.

Szűz:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan ügyekkel kell foglalkoznod, amelyeknek a hatását és eredményét lehet, hogy csak később élvezheted. Ha vállalkozó vagy, akkor megtörténhet, hogy ellenőrzésre kerülhet sor. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Történhet egy olyan váratlan esemény, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha beteg vagy, ne dolgozz, kúráld magad.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Elgondolkozott már azon, hogy biztosan bír-e egyedül minden házimunkával, kedves Szûz? Ne legyen túl konok beismerni, ha valami meghaladja erejét és segítségre van szüksége. Esetleg felvehetne maga mellé valakit, aki megkönnyíthetné hétköznapjait, s így több ideje maradna azokra a dolgokra, amikrõl lemond, csak, hogy szuperhõs lehessen.

Most lerántjuk a leplet a csillagjegyek rossz tulajdonságairól!

Mérleg:

Ennek a hétnek a központi témája a szerelem lehet. Ha a pároddal még nem kötöttétek össze az életeteket, akkor ezen a héten többször is szóba jöhet a téma. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezeted a közös jövőt. Kedvez az idő ingatlanügyek lebonyolítására, de az is lehet, hogy rokonnal való kapcsolatod miatt válhatsz feszültebbé. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, az életnek ezen a területén is sikert érhetsz el.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Skorpió:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad egyik pillanatról a másikra olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt felvillanyozódik, és amely akár a kettőtök viszonyára is nagyon jó hatást gyakorol majd. Több lehet a kiadásod, de ne idegeskedj, ez most elkerülhetetlen. Testvérrel, szomszéddal fontos témát beszélhetsz meg.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erõt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntõl elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimeríthet. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdõ és egy jó alvás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: