Nyilas:

Izgalmasan alakulhat a heted. Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, amelyet most talán nehezebben tudsz megkeresni. Viszont hozzájuthatsz olyan összeghez, amellyel akár tartalékot is képezhetsz. Előfordulhat, hogy egy váratlan találkozás miatt hevessé válik majd a szívverésed. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt most végre nem kell izgulni, mert igyekszik majd mindent megtenni azért, hogy a kedvedben járjon.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Bak:

A munkában, megélhetésben olyan események történhetnek, amelyek hatással lehetnek a jövődre, és amely miatt a biztonságérzeted is erősebbé válhat. Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor próbálj meg diplomatikusan viselkedni. Ha még nem vagy szerelmes, olyan váratlanul fúródhat Ámor nyila a szíved közepébe, hogy szinte csak kapkodod a fejedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Mivel töröd össze mások szívét? - Megmondja a csillagjegyed

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy olyan váratlan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha elégedetlen vagy azzal a helyzettel, amiben éppen benne vagy, akkor a sors a segítségedre siethet, hogy a neked tetsző irányban változtasd meg az életedet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak most sokkal fontosabb a kapcsolatotok, mint máskor.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Halak:

Megeshet, hogy a felettesed nem tudja elfogadni mindazt, amit szeretnél. De az is lehet, hogy te vagy az, akinek elege van a főnökéből, és legszívesebben beolvasna neki. Ezt a saját érdekedben verd ki a fejedből. Baráti kapcsolat azért válhat most fontosabbá, mert a magánéletedben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy szükséged lesz valakire, akivel őszintén beszélgethetsz. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lesz a jókedvre.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: