Az Oroszlán

Oroszlán jegyűként a tükör a legjobb barátod lehetne, ha megtanulnád megfelelően használni. Nem kell mást tenned, mint a tükörbe nézve számba venni, miért tisztelheted, miért csodálhatod saját magadat mindenfajta hízelgés nélkül. Akár hangosan is kimondhatod a gondolataidat, az érzéseidet vagy azt, hogy melyik tulajdonságaidat szereted. A jótanács: Nézz tükörbe, tanuld meg szeretni magadat! Felejtsd el, a többiek mit gondolnak rólad, mit mondanak neked!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ön egy igazi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek esti programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a nap is.

A Szűz

Szűz jegyűként igen kritikus vagy saját magaddal szemben, éppen ezért az önbecsülésed időnként lufi módjára pukkad ki. Felesleges neheztelned magadra, hiszen a kritikus szem a legkevésbé konstruktív. Többet érnél el, ha úgy szeretnéd magadat, amilyen vagy, mind fizikai, mind erkölcsi értelemben. A negatív gondolatok, amelyeket folyamatosan küldözgetsz magadnak, ártalmasak, és hátráltatnak a fejlődésben, az előrejutásban. A tipp: Fejezd be a folyamatos önkritikát, hogy semmi sem elég jó neked! Tanuld meg elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, hogy minden nehézség nélkül megtaláld a helyes útirányt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erõt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntõl elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimeríthet. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdõ és egy jó alvás.

Neked ki a legfőbb ellenséged? Csillagjegyed elárulja kivel légy óvatos

A Mérleg

Mérleg jegyűként erős benned a hajlam, hogy a lehető legrosszabb verziót lásd magad előtt, ami aztán megrémít, sőt le is blokkol téged. Pánikroham vagy bármilyen pesszimista gondolat esetén csak hunyd le a szemed, és az életed legboldogabb pillanataira gondolj, legyen szó utazásról, gyerekszületésről, bármiről, ami örömmel tölt fel. A borúlátó gondolatokat könnyedén elűzheted. A jótanács: Ne rémiszd magad, és ne gondolj azonnal a lehető legrosszabbra! Üldözd el a negatív üzeneteket, és visszatér az önbizalmad!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

A Skorpió

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz Skorpió jegyűként a múltban, a gyerekkorodban elkövetett hibáknak. A múlt elmúlt, már rég nem az vagy, aki akkoriban voltál, hiszen az idő múlásával nagyon is sokat változtál, mint ahogy minden más is megváltozott körülötted. Éppen ezért teljesen felesleges a múlton keseregni, újra és újra lepergetni magad előtt, mintha filmet néznél, az egykor történteket. Íme a hasznos tanács: Tanulj megbocsátani saját magadnak! Azt nem lehet vitatni, követtél el hibákat a múltban (mint ahogy mindenki más is), de teljesen fölösleges emiatt büntetni magadat. A múltat hagyd a múltban, nézz a jövőbe!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erõt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntõl elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimeríthet. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdõ és egy jó alvás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: