A Nyilas

Nyilas jegyűként hajlamos lehetsz túlzottan is ostorozni magadat a múltban hozott rossz döntések, kudarcok miatt. Mivel akkoriban azért döntöttél úgy, mert azt láttad megfelelőnek, fölösleges emiatt szégyenkezned, bosszankodnod. Végül is, változtatni már úgysem tudsz, a kesergés meg nem vezet semmire. A tipp: Ne szégyelld magad a múltbeli rossz döntéseid miatt. A hibák elfogadása csak még erősebbé tesz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

A Bak

Túlságosan szigorú vagy önmagadhoz. Bak jegyűként nagyon is pozitívan hatna az önbecsülésedre, ha gyakran gondolnál az életed örömteli pillanataira. Több időt kellene szánnod mindarra, amit szívesen csinálsz. Minél többet nevetnél, minél inkább tudnál felszabadultan örülni, annál jobban éreznéd magad a bőrödben. Íme a jótanács: Engedd be a derűt a mindennapokba! A vidámság ragadós, a nevetés a legjobb gyógyszer, hidd el, egészen más fényben látod majd magadat, az életedet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Erre a 4 csillagjegyre lehet a legnagyobb hatással a Skorpió hava

A Vízöntő

Gálánsabbnak kellene lenned magaddal. Vízöntő jegyűként hidd el, nemcsak az első hely vagy egy másik személy dicsérete lehet alkalom arra, hogy erősítsd az önbecsülésedet. Ehelyett gratulálj magadnak minden egyes alkalommal, amikor valamilyen sikerélményt, haladást értél el az életedben, dicsérd magad minden egyes pozitív eseménynél, és felejtsd el, hogy csak a nagy diadalmak számítanak. A mindennapok apró győzelmei ugyanolyan fontosak. Így hangzik a tipp: Dicsérd magad nap mint nap, legyél büszke magadra a tetteidért, a sikereidért, még ha aprónak is tűnnek. Minden csak hozzáállás kérdése!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

A Halak

Halak jegyűként békülj ki magaddal, a testeddel, és az önszeretetet is más színben tüntesd fel. Tested minden egyes milliméterét fogadd el, szeresd önmagadat, megérdemled. Mások véleményét meg engedd el a füled mellett. A sztereotípiákkal, az elvárásokkal a lehető leggyorsabban számolj le, nem éri meg azokra időt pazarolni. A jótanács: Hordozd magadat a tenyereden! Tanuld meg elfogadni magad, békülj ki a testeddel, az úgy jó, ahogy van!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: