Skorpió

A jegy szülöttei nem igazán bővelkednek most az anyagiakban, ezért nagy a valószínűsége, hogy egy váratlan kiadás meghiúsítja a nyaralást is: rájuk jár a rúd. Azonban rengeteg olyan program és lehetőség van ebben az időszakban, ami valóban képes megóvni a pénztárcát. Érdemes ellátogatni tehát a kisebb kiadást igénylő helyekre, mert egy itt szerzett ismertség jó eséllyel fordulhat át szerelembe. A Skorpió aztán nem is bánja a nyaralás elmaradását, hiszen új lovagjával gyertyafényes vacsorákat tölthet együtt, ami mindennél többet ér.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

Vízöntő

Nagy intenzitással vág neki a nyár utolsó rendezvényeinek. Igazi társasági emberként nem is okoz problémát számára az ismerkedés, amelynek köszönhetően romantikus kapcsolatra tehet szert – méghozzá olyasfajtára, amilyet addig még nem tapasztalt. Élete legszenvedélyesebb és legforróbb csókját is most élheti meg, amelynek következménye könnyen lehet, hogy örökre tart majd, hiszen ami most, ebben az időszakban elindul, az jó eséllyel egy életen át tart majd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma, néhány új információ, egészen új ajtókat nyithat meg ön elõtt szakmai téren, s talán egy-két új emberrel is megismerkedik ennek kapcsán. Esze úgy vághat, mint a borotva, s minden bizonnyal, elemében is érezheti magát majd az által, hogy most úttörõ munkát végezhet. Mélyedjen bele a nagy felfedezésbe, kedves Vízöntõ, ha úgy esik jól!

Keddi Horoszkóp - Január 8.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: