Skorpió

A jegy szülöttei nem igazán bővelkednek most az anyagiakban, ezért nagy a valószínűsége, hogy egy váratlan kiadás meghiúsítja a nyaralást is: rájuk jár a rúd. Azonban rengeteg olyan program és lehetőség van ebben az időszakban, ami valóban képes megóvni a pénztárcát. Érdemes ellátogatni tehát a kisebb kiadást igénylő helyekre, mert egy itt szerzett ismertség jó eséllyel fordulhat át szerelembe. A Skorpió aztán nem is bánja a nyaralás elmaradását, hiszen új lovagjával gyertyafényes vacsorákat tölthet együtt, ami mindennél többet ér.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Vízöntő

Nagy intenzitással vág neki a nyár utolsó rendezvényeinek. Igazi társasági emberként nem is okoz problémát számára az ismerkedés, amelynek köszönhetően romantikus kapcsolatra tehet szert – méghozzá olyasfajtára, amilyet addig még nem tapasztalt. Élete legszenvedélyesebb és legforróbb csókját is most élheti meg, amelynek következménye könnyen lehet, hogy örökre tart majd, hiszen ami most, ebben az időszakban elindul, az jó eséllyel egy életen át tart majd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Ez a csillagjegyek legnagyobb félelme a párkapcsolatban

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: