NYILAS

Túlságosan énközpontú vagy: csak a saját nézőpontodat veszed figyelembe, ha valami baj történik, azt hiszed, más még nem élt át ilyet. Dobd az önzőséged egy részét, és mutass több empátiát. Ezzel nem is másokon segítenél, hanem a te lelkednek tennél jót!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

BAK

Le kellene bontanod néhány falat magad körül. Engedj magadhoz közelebb embereket, mert akkor olyan élményekben lesz részed, amik mindennél jobbat tesznek számodra, és boldog lehetsz!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Ez a 3 csillagjegy retteg a szerelemtől

VÍZÖNTŐ

Szinte a lételemed, hogy ellenkezz másokkal. Az egyetértést hírből sem ismered. Dobd el az ellenkezést, hidd el, nagyon fog tetszeni, ha olykor közös nevezőre kerülsz másokkal.

HALAK

Verd ki a fejedből a kétségeidet és a bizonytalanságot! Higgy magadban, erősítsd az önbizalmad, mindent elérhetsz, amire csak vágysz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: