Míg sokan a szakításra végérvényes ítéletként tekintenek, másoknak nehezükre esik elengedni a párjukat, akivel korábban életük minden titkát megosztották. Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé. Sőt, újra és újra kibékülnek, újra- és újrakezdik a talán nem is igazán működő párkapcsolatot. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Rák

A Ráknak mindig is jobban megy a párkapcsolat fenntartása, mint az azt megelőző vadászat. Ráadásul ő az, aki talán valamennyi csillagjegy közül a leginkább nosztalgiázó típus, így nála egy idő után minden emlék csodálatosan megszépül. Ő pontosan ezért is ad második, aztán harmadik, negyedik… esélyt az exének. Nála nem számít, milyen csúnya volt az elválás.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-18)

Ma meglehetõsen sok és hirtelen apró változás zavarhatja meg a napi rutinban, aminek persze megvan a jó és rossz oldala egyaránt. Igyekezzen figyelni arra, hogy ma hogy fogalmazza meg véleményét, mert valakit most akaratlanul is megbánthat, ha nem vigyáz!

Ez az 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával – sokszor alaptalanul

A Mérleg

A Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-18)

Ma vágyai kifejezetten ellentétesek lehetnek kötelezettségeivel, s ennek folytán, különösen lehangolt lehet ma. Próbálja meg túlélni becsülettel, ami muszáj, aztán jöhet a kikapcsolódás, amikor is azt tesz majd, amit csak akar! Motiválja ez a nehéz pillanatokban, kedves Mérleg!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: