Míg sokan a szakításra végérvényes ítéletként tekintenek, másoknak nehezükre esik elengedni a párjukat, akivel korábban életük minden titkát megosztották. Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé. Sőt, újra és újra kibékülnek, újra- és újrakezdik a talán nem is igazán működő párkapcsolatot. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Rák

A Ráknak mindig is jobban megy a párkapcsolat fenntartása, mint az azt megelőző vadászat. Ráadásul ő az, aki talán valamennyi csillagjegy közül a leginkább nosztalgiázó típus, így nála egy idő után minden emlék csodálatosan megszépül. Ő pontosan ezért is ad második, aztán harmadik, negyedik… esélyt az exének. Nála nem számít, milyen csúnya volt az elválás.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-12)

A mai nap telis-tele lehet pozitív energiákkal, melynek ékes bizonyítéka, hogy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és toleránsabb, mint általában mások szeszélyeivel szemben. Szánjon ma minél több idõt arra, hogy szeretteivel legyen, s ápolja velük való kapcsolatát, kihasználva különleges érzékenységét és türelmét másokkal szemben. Meglátja, önnek is jól fog esni, egy kis lelki fröccs, különösen, ha élvezetes témákat találnak! Tegyen róla, hogy így legyen, kedves Rák!

Mi vár még rád az év utolsó hónapjában? – A Napisten decemberi jóslata a csillagjegyeknek

A Mérleg

A Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-12)

Ma megtanulhatja újra, hogyan kell álmodni, kedves Mérleg! Az elmúlt pár hónap hajtása nem kedvezett az ilyesminek, a korlátozott lehetõségei miatt, most azonban semmi sem szegheti szárnyát gondolatainak, fantáziájának! Próbálja meg összehangolni kitûzött vágyait a valósággal, s, ha így tesz, meglátja, hamarabb teljesülnek, mint hinné!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: