A csillagjegyek tulajdonságairól, jellemzőiről, lehetőségeiről, kapcsolatairól számos cikket, elemzést olvashattál. Most olyan meglepő információkat osztunk meg róluk, amelyeket talán korábban még sosem hallottál. Izgalmas, vicces és nagyon érdekes. Íme tehát a csillagjegyek legmeghökkentőbb tulajdonságai. És rád vajon melyik igaz?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos gyakran visel sebhelyet a homlokán. Nem véletlenül, hiszen sokszor szó szerint fejjel megy a falnak. Vagy bármi egyéb másnak, így a szekrénynek, az asztalsarkának, az ajtónak. A homlokán pedig Harry Potter-módjára aztán ott éktelenkedik egy fájdalmas púp vagy sebhely. Folyton járnak a gondolatai, nem arra figyel, amit éppen tesz, ezért fordulhatnak elő vele ezek az apróbb balesetek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

A mai napon a kapcsolatrendszere kerülhet elõtérbe, amin most sokat fejleszthet, kedves Kos. Legyen szó egy tárgyalásról, vagy más üzleti találkozótól, esetleg partnerségre szeretne lépni valakivel, szinte mindegy, mert ma mindegyik esetében nagy az esély egy olyan kompromisszum megkötésére, ami hosszútávon is jól tud mûködni majd.

A csillagjegyek legféltettebb titkai! Rántsuk le rólad is a leplet!

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyűlöli a reggeleket. Az órát beállítja reggel 7-re, amelyik aztán csörög is, majd lenyomva a gombot még sokszor 5 perces szundit engedélyez magának. Erre a vénuszi csillagjegyre persze érvényes a mondás, mely szerint az alvás megszépít. Csak aztán, amikor ráébredt, hogy csúnyán el fog késni, begyűjti azokat a ráncokat, amiket az elalvással kisimított. De mégis mit tehetne, amikor az érzékien finom szaténágyneműből lehetetlen reggelente kipattanni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma érdemes lehet számba vennie anyagi helyzetét, s kitalálni, hogyan is gyarapíthatná azt a leghatékonyabban. Informálódjon, milyen befektetési és egyéb lehetõségek vannak vonzásterében, ugyanis könnyen találhat most egy olyat, ami késõbb még nagyon meg fogja érni!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kedvenc színe a sárga. El kell ismerni, bámulatosan áll neki, ahogyan a zöld árnyalatokkal bátran kísérletezhet. Ezektől a vidám színektől nem véletlen, hogy neki is mindig jó a kedve. Imádja az otthonát is rendezgetni, csinosítani, ami természetesen épp oly színes, mint ő maga.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

A mai nap folyamán, nagy hasznát veheti kreatív és gondolkodó személyiségének, ami által most messzebbre láthat a jövõben, mint bárki! Igyekezzen eme intuícióit úgy hasznosítani, hogy azzal, jelentõsen be tudja biztosítani az elõnyét vetélytársaival szembe.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák imádja a régi holmikat. Szívesen guberál és válogat bolhapiacokon, antikváriumokban, ahol számtalan elképesztő kincsre bukkanhat. A vintage stílusnaknem tud ellenállni. Érzékeny lélekként a szépség, a harmónia különösen fontos a számára. Jó érzékkel rendelkezik, hogy otthonát igazán elegánssá varázsolja még a másoknak értéktelen holmikból is. Imádja a romantikus ruhákat, ha tehetné, ismét divatba hozná a századeleji formákat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy összejövetel, vagy vendégség során érdekes viták, talán egész sorára kerülhet sor, melyek, annak ellenére, hogy nem éppen nyugodt légkört teremtenek, mindazonáltal, nagyon építõk és gondolat-megindítók lehetnek az ön számára, kedves Rák. Aludjon rájuk egyet, s holnapra még inkább megérhet önben valami olyasmi, aminek késõbb még nagy hasznát veheti majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: