A csillagjegyek tulajdonságairól, jellemzőiről, lehetőségeiről, kapcsolatairól számos cikket, elemzést olvashattál. Most olyan meglepő információkat osztunk meg róluk, amelyeket talán korábban még sosem hallottál. Izgalmas, vicces és nagyon érdekes. Íme tehát a csillagjegyek legmeghökkentőbb tulajdonságai. És rád vajon melyik igaz?

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos gyakran visel sebhelyet a homlokán. Nem véletlenül, hiszen sokszor szó szerint fejjel megy a falnak. Vagy bármi egyéb másnak, így a szekrénynek, az asztalsarkának, az ajtónak. A homlokán pedig Harry Potter-módjára aztán ott éktelenkedik egy fájdalmas púp vagy sebhely. Folyton járnak a gondolatai, nem arra figyel, amit éppen tesz, ezért fordulhatnak elő vele ezek az apróbb balesetek.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mai nap minden szempontból fárasztónak ígérkezik. Írásbeli munkáihoz ma különösen erõs inspirációra és kreativitásra lehet szüksége, de kemény munkájának meg lehet a gyümölcse, ha nem adja fel félúton a küzdelmet és minden tudását latba vetve végzi feladatait. Szeretteivel legyen ma különösen nyílt és kommunikatív, kedves Kos, így lehet, hogy végre meg tudnak beszélni néhány, már rég, bántó dolgot, valamint ismét közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Ezekre a csillagjegyekre ezen az őszön rátalál a nagy szerelem

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika gyűlöli a reggeleket. Az órát beállítja reggel 7-re, amelyik aztán csörög is, majd lenyomva a gombot még sokszor 5 perces szundit engedélyez magának. Erre a vénuszi csillagjegyre persze érvényes a mondás, mely szerint az alvás megszépít. Csak aztán, amikor ráébredt, hogy csúnyán el fog késni, begyűjti azokat a ráncokat, amiket az elalvással kisimított. De mégis mit tehetne, amikor az érzékien finom szaténágyneműből lehetetlen reggelente kipattanni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Általában a papírmunkát másra hagyja, ám most kénytelen leülni és végigbogarászni költségvetését, pénzügyeit. Üljön le, és türelmesen rágja át magát a papírokon, mert csak így kaphat biztos képen aktuális helyzetérõl. Hatékony és praktikus életvitelének köszönhetõen valószínûleg meg fog lepõdni, mennyi pénzt is sikerült megtakarítania. Ennek örömére és, hogy hõsiesen kibírta a papírmunka gyötrelmeit, lepje meg magát egy finom vacsorával.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek kedvenc színe a sárga. El kell ismerni, bámulatosan áll neki, ahogyan a zöld árnyalatokkal bátran kísérletezhet. Ezektől a vidám színektől nem véletlen, hogy neki is mindig jó a kedve. Imádja az otthonát is rendezgetni, csinosítani, ami természetesen épp oly színes, mint ő maga.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mai egy átlagosan szép napnak ígérkezik az életében, kedves Ikrek. Érzékenységével és gyakorlatiasságával sikerül mindenhol helyt állnia, legyen az munkahely, baráti társaság, vagy otthon. Környezete ma meglehetõsen könnyedén tud kommunikálni önnel, így meglehet, hogy a szokásosnál több ügyes-bajos dolgaikkal fordulnak önhöz.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák imádja a régi holmikat. Szívesen guberál és válogat bolhapiacokon, antikváriumokban, ahol számtalan elképesztő kincsre bukkanhat. A vintage stílusnaknem tud ellenállni. Érzékeny lélekként a szépség, a harmónia különösen fontos a számára. Jó érzékkel rendelkezik, hogy otthonát igazán elegánssá varázsolja még a másoknak értéktelen holmikból is. Imádja a romantikus ruhákat, ha tehetné, ismét divatba hozná a századeleji formákat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma igazán erõs lehet önben az intuíció és a kreativitás, melynek köszönhetõen rengeteg ötlete születik. Megpróbálhatja ezeket leírni, de annak nagy veszélye, hogy a papír elveszik egy fiók mélyén örökre és gondolatai sohasem kerülnek megvalósításra. Ehelyett inkább beszélgessen el barátaival és kérje ki véleményüket, melyik az az ötlet, amibe a leginkább érdemes lenne belevágni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: