A Nyilas varázsszava

A Nyilas szinte folyamatosan úton van, ha nem is fizikailag, fejben biztosan. Gondolatban már a következő utazását szervezi, amibe ugyanakkor te is bármikor “beleszólhatsz”„Mit szólnál, ha a hétvégén elutaznánk…?”. Örömmel csomagol szinte azonnal függetlenül, hogy éppen milyen utazási terveket szőtt magában.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma egy kis egyedüllétre vágyhat, kedves Nyilas, azonban ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Családja valahogy mindig megtalálja, s nem sikerül egy percre sem félrevonulnia gondolataival. Csenjen magának néhány perc nyugalmat egy kis trükközéssel, próbálja meg lefoglalni õket esetleg egy jó filmmel, vagy egy játékkal és sétáljon egyet a közeli utcákban.

A Bak varázsszava

A Bak nagyon alapos csillagjegy. Gyakorlatias, szinte nem is létezik olyan kétkezi feladat, amivel ne boldogulna. Annak ellenére, hogy nem igen látod örömében ujjongani, az olyan dicséretektől még ő is elolvad, hogy „ezt nálad senki sem tudta volna jobban megcsinálni”. Mondd el neki minél többet, és biztosan a szívébe zár téged.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Kedves Bak, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

Ezt kell megtenned 2018 utolsó hónapjában csillagjegyed szerint!

A Vízöntő varázsszava

A Vízöntő valódi egyéniség, aki szereti a szokatlan dolgokat, az átlagostól eltérőt. Az ő szívéhez a megszokottól kicsit más célok vezetnek. Bámulatos a problémamegoldó képessége, mindenkor megtalálja a megoldást, csak kicsit másként, mint a többiek. Tedd fel neki a kérdést: „Szerinted hogyan csinálhatnám másként?”, és örömmel segít neked.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Vízöntõ. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

A Halak varázsszava

A Halak érzékeny, empatikus és nagyon érzéki típus. Hihetetlenül boldog pillanatokat okozol neki, amikor egyedinek, különlegesnek érezheti magát. Csak mondd el neki: “Veled sokkal jobban érzem magamat.”, és ő mindent megtesz, hogy valóban boldognak láthasson téged.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Halak. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: