Oroszlán

A legjobb hír: Szerelmi téren 2019 szuper év lesz számodra! Ha szingli vagy, jövőre biztosan aktív lesz a magánéleted, több emberrel is randizgatni fogsz, és legkésőbb decemberre a szerelem is rád talál majd. Ha viszont kapcsolatban élsz, ugyancsak szerencsés vagy, mivel igazán megerősödik a kötődés közted és a párod között. Nem kizárt, hogy az idei év lesz az, amikor újabb mérföldkőhöz érkeztek!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Amire figyelj oda: Született vezető vagy, ezt senki sem kétli, de idén könnyen túlvállalhatod magad. Előbb-utóbb azon fogod kapni magad, hogy túl sok teher nyomja a válladat, és időd sem lesz arra, hogy fellélegezz két feladat között. Szerencsére elég jó a problémamegoldó készséged, így találsz módot arra, hogy ezen könnyíts.

Ezek a csillagjegyek nagyon megérzik a szeptemberi újholdat - Te is köztük vagy?

Szűz

A legjobb hír: Anyagilag mindenképpen gyarapodni fogsz, és a bankszámládon lévő összeg nagyon is megnövekszik. Ez azt jelentheti, hogy végre megtérül a sok munkád, és a főnököd előléptet, de az sem kizárt, hogy valamilyen szerencse folytán érkezik pénz a házhoz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Legyen szó házimunkáról, vagy munkahelyén egy nehezebb feladatról, a mai napon semmi sem lehetetlen. Bármibe kezd is, minden könnyedén megy. Ne féljen akár új dolgokba is belevágni, kipróbálni, legyen ez akár egy új recept, vagy netán egy merész vállalkozás, a siker garantált. Ezt mások is érzik és bizony kérdéseikkel meg is találják.

A lényeg, hogy év végére az anyagi gondoknak búcsút inthetsz.

Amire figyelj oda: Ha vannak gyerekeid, az év közepén azon kaphatod magad, hogy nem töltöttél velük elég minőségi időt. Túlságosan lefoglalt a sok tennivalód, és ők egy kicsit a háttérbe szorultak. Ugyanez a helyzet a pároddal is, de ha szingli vagy, akkor a barátaiddal. A lényeg, hogy észre kell venned, mi az igazán fontos.

Mérleg

A legjobb hír: A 2019-es évben fellendül a szociális életed, és nagyon sok eseményre leszel hivatalos. Több időt fogsz a barátaiddal tölteni, mint az elmúlt időszakokban, és ez igazán jó érzéssel fog eltölteni téged. Az izgalmas programok során pedig új barátokat, ismerősöket is fogsz szerezni, akik erős hatással lesznek az életedre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Ezt kell megtenned 2018 utolsó hónapjában csillagjegyed szerint!

Amire figyelj oda: A családodnak jövőre nagyobb szüksége lesz rád, mint valaha, és ez több olyan eseményről is elszólíthat téged, amit nagyon vártál. Fontos, hogy ilyenkor őket válaszd, hiszen bármennyire is fontosak számodra a barátaid, a családodnak sokat fog jelenteni mindez. Fordított helyzetben viszont nem kizárt, hogy több vitát is szíthatsz döntéseiddel.

Skorpió

A legjobb hír: Most jött el az ideje annak, hogy válassz magadnak egy célt. Szeretnél saját vállalkozást indítani? Jobban kivennéd a részed mások segítésében? Esetleg családot alapítanál a pároddal? Akármi is az, 2019 lesz az az év, amikor a céljaidat valóra is tudod váltani. Vagy legalább elkezdeni azokat. Ne félj nagyot álmodni!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Amire figyelj oda: Március nem a te hónapod lesz kommunikációs szempontból, ezért figyelj oda alaposan arra, hogy mit mondasz. A munkahelyi e-mailjeidbe becsúszhatnak helyesírási hibák, félreérthetően fogalmazhatsz a barátaidnak, és a pároddal is összekaphatsz semmiségeken.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: