Oroszlán

A legjobb hír: Szerelmi téren 2019 szuper év lesz számodra! Ha szingli vagy, jövőre biztosan aktív lesz a magánéleted, több emberrel is randizgatni fogsz, és legkésőbb decemberre a szerelem is rád talál majd. Ha viszont kapcsolatban élsz, ugyancsak szerencsés vagy, mivel igazán megerősödik a kötődés közted és a párod között. Nem kizárt, hogy az idei év lesz az, amikor újabb mérföldkőhöz érkeztek!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma sok türelmet és figyelmet igényelhet öntõl az, amivel foglalatoskodik és egész biztos, hogy találékonyságára is nagy szükség lesz majd. Jó hír, hogy elméje ma különösen éles és könnyen fókuszálható lesz majd, így estére, ha nagy erõfeszítések által is, de rendkívül jelentõs eredményeket érhet el.

Amire figyelj oda: Született vezető vagy, ezt senki sem kétli, de idén könnyen túlvállalhatod magad. Előbb-utóbb azon fogod kapni magad, hogy túl sok teher nyomja a válladat, és időd sem lesz arra, hogy fellélegezz két feladat között. Szerencsére elég jó a problémamegoldó készséged, így találsz módot arra, hogy ezen könnyíts.

Ez a 3 csillagjegy megsínyli a szeptembert

Szűz

A legjobb hír: Anyagilag mindenképpen gyarapodni fogsz, és a bankszámládon lévő összeg nagyon is megnövekszik. Ez azt jelentheti, hogy végre megtérül a sok munkád, és a főnököd előléptet, de az sem kizárt, hogy valamilyen szerencse folytán érkezik pénz a házhoz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy új lehetõség jöhet szembe, kedves Szûz, esetleg nagy ötlete támadhat, azonban, mielõtt, merõ lelkesedésbõl, hagyná, hogy elszálljanak gondolatai, s egybõl belecsapna a lecsóba, érdemes mérlegelni, belefér-e még ez is jelenlegi életébe. Ha nem, akkor nem biztos, hogy van értelme belevágni a dologba!

A lényeg, hogy év végére az anyagi gondoknak búcsút inthetsz.

Amire figyelj oda: Ha vannak gyerekeid, az év közepén azon kaphatod magad, hogy nem töltöttél velük elég minőségi időt. Túlságosan lefoglalt a sok tennivalód, és ők egy kicsit a háttérbe szorultak. Ugyanez a helyzet a pároddal is, de ha szingli vagy, akkor a barátaiddal. A lényeg, hogy észre kell venned, mi az igazán fontos.

Mérleg

A legjobb hír: A 2019-es évben fellendül a szociális életed, és nagyon sok eseményre leszel hivatalos. Több időt fogsz a barátaiddal tölteni, mint az elmúlt időszakokban, és ez igazán jó érzéssel fog eltölteni téged. Az izgalmas programok során pedig új barátokat, ismerősöket is fogsz szerezni, akik erős hatással lesznek az életedre.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma fizikailag nagy energiaszintet üthet meg, kedves Mérleg, s törekvései is a magasba törhetnek. Talán egy új ötlet, vagy projekt, ami lelkesíti, esetleg egy változás, ami nagy lehetõségekkel kecsegtet. Akárhogy is, ma igyekezzen begyûjteni minél több információt, s minél több mindent leegyeztetni, hogy ne csak gondolatban, hanem a tettek mezején is sokat haladhasson a céljai felé.

Heti szerelmi horoszkóp december 17-től

Amire figyelj oda: A családodnak jövőre nagyobb szüksége lesz rád, mint valaha, és ez több olyan eseményről is elszólíthat téged, amit nagyon vártál. Fontos, hogy ilyenkor őket válaszd, hiszen bármennyire is fontosak számodra a barátaid, a családodnak sokat fog jelenteni mindez. Fordított helyzetben viszont nem kizárt, hogy több vitát is szíthatsz döntéseiddel.

Skorpió

A legjobb hír: Most jött el az ideje annak, hogy válassz magadnak egy célt. Szeretnél saját vállalkozást indítani? Jobban kivennéd a részed mások segítésében? Esetleg családot alapítanál a pároddal? Akármi is az, 2019 lesz az az év, amikor a céljaidat valóra is tudod váltani. Vagy legalább elkezdeni azokat. Ne félj nagyot álmodni!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

Amire figyelj oda: Március nem a te hónapod lesz kommunikációs szempontból, ezért figyelj oda alaposan arra, hogy mit mondasz. A munkahelyi e-mailjeidbe becsúszhatnak helyesírási hibák, félreérthetően fogalmazhatsz a barátaidnak, és a pároddal is összekaphatsz semmiségeken.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: