Nyilas

A legjobb hír: A február sokak számára a szerelem hónapja, idén pedig a te életedben tényleg az is lesz! Az év második hónapjában ugyanis nagyon romantikus élményben lesz részed, és ezt sosem fogod elfelejteni – akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz. Utóbbi esetében akár az sem kizárt, hogy menyasszony leszel (ha pedig már házasok vagytok, egy izgalmas randi vár rád).

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Amire figyelj oda: A munkád eléggé leköti az idődet, így a családod azt érezheti, nekik már nem maradt hely az életedben. Emiatt kissé el is távolodhattok egymástól, így figyelj oda arra, hogy a hétvégéket ne a munkára, hanem inkább rájuk fordítsd.

Nagy fordulat a hónap utolsó napjaiban. Ezt a 3 jegyet különösen érinti

Bak

A legjobb hír: A 2019-es éved nem nagyon fog hasonlítani a mostanira, annyi biztos. Nagy változások érkeznek, amelyek jelentősen megváltoztatják az életedet, de mindezt pozitív értelemben teszik. Sokkal boldogabb leszel, sőt, végre úgy érezheted, megtaláltad a helyed. Csak legyél türelmes, hiszen nem változhat meg minden egyik napról a másikra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Amire figyelj oda: Jövőre az érzelmi világod előtérbe kerül nálad, és most ébredsz rá arra, igazából mennyire sebezhető vagy. Életed során történtek olyan dolgok, amikre nem szívesen emlékszel vissza, de valahogy 2019-ben ezeket nem tudod kiverni a fejedből. Eljött az ideje annak, hogy feldolgozd őket, máskülönben sosem tudsz majd továbblépni.

Vízöntő

A legjobb hír: 2019-ben nem sokat fogsz otthon ülni a négy fal között, annyi biztos. Rengeteg barátod fog megtalálni téged, akik aztán izgalmasabbnál izgalmasabb eseményekre hívnak meg. Ennek köszönhetően sok hasznos kapcsolatra teszel szert, és olyan embereket is megismersz, akik a karrieredet is segíthetnek beindítani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Amire figyelj oda: Jövőre nagyon könnyedén fogsz költekezni, de ez nem jelenti azt, hogy mindent meg is kéne venned, ami megtetszik. Júniusban és szeptemberben különösen nehéz lesz a helyzeted, így fontos, hogy legyen egy kis megtakarításod a vészhelyzetek esetére.

Ezek a csillagjegyek hihetetlenül szenvedélyesek

Halak

A legjobb hír: Bár nem te vagy a legambíciózusabb ember a világon, mégis, 2019-ben sokkal motiváltabb leszel, mint korábban. A munkahelyeden új feladatokkal találod szemben magad, amelyek sokkal inkább elnyerik a tetszésedet, de az sem kizárt, hogy egy új karrierben találod meg önmagad. Akárhogy is, mire eljön a következő év vége, egy olyan helyen fogsz dolgozni, ahol jól is érzed magad.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Amire figyelj oda: Álmodozó típus vagy, de jövőre kénytelen leszel szembenézni a nem túl csodálatos valósággal is. Egy ideje már hitegeted magad valamivel kapcsolatban, de 2019-ben rá kell jönnöd arra, mi az igazság valójában. Nehéz lesz, de hidd el, sikerül ezt is feldolgoznod, és továbblépned!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: