Mérleg

A Mérlegek hajlamosak elveszni a személyes kapcsolatok rengetegében. A társaság fontos szerepet játszik az életükben, mások személyiségét, tulajdonságait hajlamosak saját magukra vonatkoztatni, azzal önmagukat azonosítani. Minden helyzetben mérlegelik az előnyöket és a hátrányokat, ezért is nehezebben találják ki, mit akarnak, milyenek is szeretnének lenni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Mérleg. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Skorpió

Az egyik leggyakrabban félreértett jegy a Skorpió, de ők maguk is gyakran küzdenek azzal, hogy megértsék önmaguk helyét a világban. Sokszor érezhetik úgy, mintha nem tartoznának sehová, ami szenvedélyes viselkedésüknek is betudható. Mindig gondolkoznak, hajlamosak mindent túlgondolni. A bonyolult érzelmi világukat kellene rendbe tenniük.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

Te jó ég, mi mindent elárul! Ez a horoszkóp aztán igazán találó - Rád mennyire igaz?

Halak

A Halak az a jegy, amelyik a legtöbb időt tölti a saját fantáziavilágában, álmodozva. Ez az álomvilág pedig összezavarhatja őket abban, hogy megismerjék saját magukat, a valódi énjüket amellett, hogy milyenek szeretnének lenni, milyennek képzelik el magukat, amikor álmodoznak, tervezgetnek, elképzelnek valamilyen életet és személyiséget önmaguknak.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Halak. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: