Nyilas

Nyilas jegyűként rémesen gyűlölöd a bezártságot. Szó szerint és átvitt értelemben is téged a monoton, unalmas és egyhangú munka, aminek talán túlzottan sok értelmét sem látod, valósággal az őrületbe kerget!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma egy kis egyedüllétre vágyhat, kedves Nyilas, azonban ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Családja valahogy mindig megtalálja, s nem sikerül egy percre sem félrevonulnia gondolataival. Csenjen magának néhány perc nyugalmat egy kis trükközéssel, próbálja meg lefoglalni õket esetleg egy jó filmmel, vagy egy játékkal és sétáljon egyet a közeli utcákban.

Bak

Bak jegyűként képtelen vagy elviseli a „ragacsokat”, vagyis a társfüggő, a túlzottan ragaszkodó embereket, akik szinte csüngenek a másikon. Mottód nem véletlen lehetne a „tanuljon meg mindenki egyedül boldogulni”.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Kedves Bak, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

Az állatöv hősei: Ez a 3 csillagjegy megmenti a párját a boldogtalanságtól! Te vagy az egyik?

Vízöntő

Vízöntő jegyűként hihetetlenül felbosszant, amikor mások ignorálnak, vagyis semmibe vesznek téged. Főleg azoktól esik igazán rosszul ez a hozzáállás, akikről úgy gondolnád, jobban ismernek ennél. A világról tett igazságtalan felvetésekkel is ki lehet téged űzni a világból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Vízöntõ. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Halak

Halak jegyűként nagyon felidegesít, amikor egyszerűen nem tudod megértetni magad a többiekkel. Nagyon bosszant, amikor akárhogy magyarázol valamit, mégsem értik, mire gondolsz, de a bántó cinizmus sem a te világod.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Halak. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: