Oroszlán: hűséges, de néha túlságosan énközpontú

Számodra nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet kapj másoktól, hiszen ez éltet igazán.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

A mai napon számolhat egy váratlan felkéréssel, vagy meghívással, aminek nagyon fog örülni, e egyúttal talán, igazi kihívást is jelent majd önnek! Az új feladatokba is nagy energiákkal vághatja bele magát, így estére egy igazán eredményes és izgalmas napot zárhat majd! Koncentráljon, kedves Oroszlán, s hozza ki mindenbõl a maximumot!

Azokkal, akiktől ezt megkapod, igazi sztárként tudsz bánni, ám ha kicsit is visszaesik az irányodba történő érdeklődés, máris elkezdesz inkább magaddal foglalkozni – ez pedig megzavarhatja azokat, akiket eddig a tenyereden hordoztál.

5 csillagjegy páros, akik búcsút intenek egymásnak 2019-ben

Szűz: mindenáron segíteni akar, még ha nem is tud

Még akkor is felajánlod a segítséged másoknak, ha egyébként őrülten elfoglalt vagy, és mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem tudod teljesíteni, amit vállalsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Mivel általában nagyon energikus, ma kissé nehezen viselheti, ha vánszorognak ön körül a dolgok, különösen, hogy most nagyobb ráhatással sem lehet a nagyobb hatékonyságra. A legjobb taktika az lenne, ha igazodna ehhez a faramuci helyzethez, s üres perceire kitalálna valami tartalmas elfoglaltságot, amivel addig egy más területen elõrébb haladhat.

Aki már ismer, az tudja, hogy bár a jó szándék vezérel, nem mindig jön össze, amit megígérsz.

Mérleg: túl nehezen hoz döntéseket

Ha Mérleg vagy, tényleg minden lehetséges opciót szeretsz számításba venni, mielőtt döntést hoznál – a végeredmény általában mégis az, amit ösztönből is választottál volna.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

A mai nap, kissé stresszes lehet az által, hogy, mintha senki sem értené, amit mondani akar, így gyakorlatilag, semmi sem abba az irányba halad, amerre kívánatos lenne. Vegyen egy mély levegõt, kedves Mérleg, és fusson neki még egyszer, ha kell, amíg el nem éri célját. Este, egy relaxáló fürdõ és egy nyugtató tea jól eshet a nehéz nap után...

Szeretnél mindenkinek megfelelni, ezért is agyalsz sokat valamin, de mások számára ez elvesztegetett időnek tűnhet.

Szombati Horoszkóp - December 8

Skorpió: titokzatosnak tűnhet, pedig valójában nem az

Nehezen nyílsz meg másoknak, és egészen addig tartod a távolságot, amíg valakit nem ismersz meg eléggé – ez akár hónapokba is telhet, és mások emiatt úgy vélekedhetnek rólad, hogy nagyon titokzatos vagy, nem lehet téged kiismerni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Ma ráeszmélhet néhány szükséges tennivalóra otthonában, valamint szerelme, barátai is nagyon hiányozhatnak önnek, különösen, ha mindettõl távol kényszerül tölteni napja jelentõs részét. Kösse le figyelmét valamivel, hogy gyorsabban peregjenek a percek, majd, amint lehet, induljon is vágyakozása irányába, hogy este elégedetten térhessen nyugovóra.

Valójában csak nem szereted teljesen kiadni magad olyan embereknek, akikről még nem tudsz túl sokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: