Oroszlán: hűséges, de néha túlságosan énközpontú

Számodra nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet kapj másoktól, hiszen ez éltet igazán.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Azokkal, akiktől ezt megkapod, igazi sztárként tudsz bánni, ám ha kicsit is visszaesik az irányodba történő érdeklődés, máris elkezdesz inkább magaddal foglalkozni – ez pedig megzavarhatja azokat, akiket eddig a tenyereden hordoztál.

Szakítás, eljegyzés, gyermekáldás, vagy egy harmadik fél? Ezt hozza az októberi szerelmi horoszkóp a te életedbe is!

Szűz: mindenáron segíteni akar, még ha nem is tud

Még akkor is felajánlod a segítséged másoknak, ha egyébként őrülten elfoglalt vagy, és mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem tudod teljesíteni, amit vállalsz.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Magán, vagy családi életében a mai napon egy nagyobb pozitív változás állhat be, amit igencsak váratlanul érkezõ, de annál kellemesebb meglepésként élhet meg. Ez igencsak feldobhatja napja hátralévõ részét és lelkileg is feltöltõ lehet. Az aktuális anyagi helyzetén viszont kár most annyit töprengenie, higgye el, nincs különösebb probléma, vagy legalább is semmi helyrehozhatatlan. Engedje el magát kicsit és élvezze az életet!

Aki már ismer, az tudja, hogy bár a jó szándék vezérel, nem mindig jön össze, amit megígérsz.

Mérleg: túl nehezen hoz döntéseket

Ha Mérleg vagy, tényleg minden lehetséges opciót szeretsz számításba venni, mielőtt döntést hoznál – a végeredmény általában mégis az, amit ösztönből is választottál volna.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma a spontaneitás és a kalandvágy jellemezheti napját, amikor is egy szempillantás alatt hajlamos lehet valami olyasmibe kezdeni, amit eddig, még nem hogy soha nem csinált, hanem egyenesen nem is tudott arról, hogy létezik, mégis nagyon élvezheti a dolgot. Ne csodálkozzon a meglepett arcokon, hiszen éppen az öné az egyik, kedves Mérleg!

Szeretnél mindenkinek megfelelni, ezért is agyalsz sokat valamin, de mások számára ez elvesztegetett időnek tűnhet.

Ezek a csillagjegyek nem a hűség mintaképei! Te vagy párod köztük vagytok?

Skorpió: titokzatosnak tűnhet, pedig valójában nem az

Nehezen nyílsz meg másoknak, és egészen addig tartod a távolságot, amíg valakit nem ismersz meg eléggé – ez akár hónapokba is telhet, és mások emiatt úgy vélekedhetnek rólad, hogy nagyon titokzatos vagy, nem lehet téged kiismerni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma valami nagy kincsre lelhet napi teendõi, kiruccanásai, kalandozásai során, melyek folyamán most akár egész messzire is eljuthat. Valaki mindemellett egy igen érdekes dologra hívhatja fel figyelmét, amivel igencsak elgondolkodtathatja. Ezt leszámítva ugyanakkor ma egy igazán élvezetes és könnyed nap elé néz, úgyhogy ne is töltsön túl sok idõt értelmetlen agyalással, inkább hörpintsen le még egy pohár finomságot!

Valójában csak nem szereted teljesen kiadni magad olyan embereknek, akikről még nem tudsz túl sokat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: