Nyilas: szereti az emberek társaságát, de óvatos az elköteleződésben

Nyitott, optimista és társaságkedvelő vagy, éppen ezért lehet furcsa mások számára, hogy hajlamos vagy kicsit behúzni a féket, ha már túl közelivé válik az ismeretség – és itt nem csak párkapcsolatról van szó, hanem akár egy barátság kezdetéről is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

A szabadságod legalább olyan fontos a számodra, ezért óvatosan bánsz azzal, hogy valakit túl közel engedj magadhoz.

Heti horoszkóp augusztus 6-tól: Váratlan találkozásban lehet részed, és olyan kellemesnek mondható helyzetbe kerülhetsz, hogy...

Bak: úgy tűnhet, nem szereti a kemény munkát, pedig valójában igen

Bakként nagyon keményen meg tudsz dolgozni a céljaidért, és rengeteg energiát tudsz mozgósítani, ugyanakkor a környezeted számára úgy tűnhet, ezt nem élvezed annyira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Bár megvan minden mentális képessége ahhoz, hogy teljesítse a mára kitûzött céljait, mégis, mintha elhagyná kreativitása, szinte vánszorogva haladhat dolgaival. Ne feszélyezze magát, kedves Bak, az most csak rontana a helyzeten, inkább használja azt, amije van, például makacsságát, s csak azért is csinálja meg, amit szeretett volna!

Ez azért van, mert minden erőddel a munkára összpontosítasz, és nem szeretsz előre inni a medve bőrére, úgyhogy csak akkor lélegzel fel egy kicsit, amikor már elérhető távolságba kerül a cél.

Vízöntő: szereti az embereket, de érzelmileg lassan tud kapcsolódni

Nagyon kíváncsi vagy más emberekre, és a fokozott érdeklődésed félrevezetheti őket – azt hihetik, hogy tényleg nagyon megkedvelted őket és közel kerültetek egymáshoz, ám részedről a mélyebb érzelmek kialakulásához több idő kell.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Ma, kissé irracionálisan, a valóságtól túlságosan is elrugaszkodottan gondolkodhat, így a mai nap nagyon nem kedvez a döntéseknek, viszont annál inkább a kreatív tevékenységeknek, vagy éppen kapcsolati dilemmák rendezésének, mivel most teljesen más perspektívából szemlélheti a dolgokat, mint máskor, s ez által megláthat olyasmit is, ami általában elkerüli a figyelmét.

Halak: nagyon nehéz lekötni

Hatalmas a szabadságszereteted, imádsz új dolgokat megismerni és mindenre kíváncsi vagy– folyamatosan mozgásban vagy, és nehezen viseled, ha valaki ki akar sajátítani magának vagy meg akarja szabni, hogy „merre ússz”.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Néhány kiábrándító hír juthat a fülébe ma, kedves Halak, amelyek közül meglehet, némelyeknek nagyon nem fog örülni, DE! Amelyiknek igen, az feledtetheti az összes többi bosszúságát. Ma megütheti a Jackpot-ot!

Mindent meg lehet oldani! Heti horoszkóp augusztus 13-tól

Amint ennek szikráját is megérzed, azonnal látványosan visszaveszel a lelkesedésedből.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: