Nyilas: szereti az emberek társaságát, de óvatos az elköteleződésben

Nyitott, optimista és társaságkedvelő vagy, éppen ezért lehet furcsa mások számára, hogy hajlamos vagy kicsit behúzni a féket, ha már túl közelivé válik az ismeretség – és itt nem csak párkapcsolatról van szó, hanem akár egy barátság kezdetéről is.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

A szabadságod legalább olyan fontos a számodra, ezért óvatosan bánsz azzal, hogy valakit túl közel engedj magadhoz.

Heti horoszkóp október 1-től: Ezen a héten varázslatos pillanatokat élhetsz át, amikor talán el sem mered hinni, hogy mindez a jó veled történik meg!

Bak: úgy tűnhet, nem szereti a kemény munkát, pedig valójában igen

Bakként nagyon keményen meg tudsz dolgozni a céljaidért, és rengeteg energiát tudsz mozgósítani, ugyanakkor a környezeted számára úgy tűnhet, ezt nem élvezed annyira.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Megérett az idõ arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében, kedves Bak. Az elmúlt idõszak bizonytalanságai és kemény munkája után végre biztos lehet önmagában és ítélõképességében, valamint munkáját tekintve abban, hogy bizony alábecsülte magát. Sokkal több van önben, mint amit elvártak, vagy amit lehetõsége volt megmutatni. Engedje el félelmeit és mutassa meg önmagának is, hogy mennyit is ér.

Ez azért van, mert minden erőddel a munkára összpontosítasz, és nem szeretsz előre inni a medve bőrére, úgyhogy csak akkor lélegzel fel egy kicsit, amikor már elérhető távolságba kerül a cél.

Vízöntő: szereti az embereket, de érzelmileg lassan tud kapcsolódni

Nagyon kíváncsi vagy más emberekre, és a fokozott érdeklődésed félrevezetheti őket – azt hihetik, hogy tényleg nagyon megkedvelted őket és közel kerültetek egymáshoz, ám részedről a mélyebb érzelmek kialakulásához több idő kell.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma bizonyosan jól indul majd a napja, kedves Vízöntõ. Az energiák ma igazán kedveznek az ön számára, így nem kell mást tennie a nap folyamán, mint hallgatni intuíciójára. Azonban vigyázzon, mert könnyen eltéríthetik, ezzel akár rossz közérzetet is okozva önnek, de ha nem hagyja magát és bízik megérzéseiben senki sem fogja tudni megállítani tervei elérésében.

Halak: nagyon nehéz lekötni

Hatalmas a szabadságszereteted, imádsz új dolgokat megismerni és mindenre kíváncsi vagy– folyamatosan mozgásban vagy, és nehezen viseled, ha valaki ki akar sajátítani magának vagy meg akarja szabni, hogy „merre ússz”.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Kedves Halak, a mai egy igazán jó nap lesz arra, hogy kamatoztassa ötleteit. Hamar találhat megfelelõ embert, akinek, ha jól tálalja meglátásait, akkor az hamarosan gyümölcsözõ eredményekhez vezethet. Összpontosítsa hát energiáit céljai irányába, s vesse be meggyõzõerejét is. Ezáltal pedig lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors, akinek a dinamizmusa új, ismeretlen területekre vezeti önt.

Mivel töröd össze mások szívét? - Megmondja a csillagjegyed

Amint ennek szikráját is megérzed, azonnal látványosan visszaveszel a lelkesedésedből.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: