Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen mondják ki, hogy „szeretlek”. De amikor kimondják, akkor egészen biztos lehetsz az érzéseikben. Hogy miért gyűlik meg a bajuk ezzel az egyszerűnek tűnő szóval? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Szűz szívét nem könnyű elnyerni

Az elemző és szégyenlősnek tűnő Szűz szívéhez és a fejéhez is igen problémás út vezethet. Ő szinte folyamatosan állítja fel a párja mellett-ellen szóló érveket, az érzéseit csak akkor nyitja meg, amikor teljesen biztos a másikban. Az érzéseiről viszont akkor is nagyon nehezen beszél, amikor már hosszú párkapcsolatban él a szerelmével, mert úgy gondolja, azonnal sebezhetővé válik, ha kiadja önmagát. Több párkapcsolata talán pontosan ezért megy tönkre, mert a társa úgy érzi, nem bízik benne eléggé, és nem is szereti őt. Az biztos, a Szűzhöz kellő türelemre, kitartásra van szükség. És ha ő egyszer kimondja, hogy szeretlek, azt biztosan nagyon komolyan is gondolja.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-11)

Ma meglehet, hogy tervezetten részt vesz, vagy akár csak belecsöppen egy olyan eseménybe, ahol számos új, érdekes dolgokkal foglalatoskodó emberrel ismerkedhet meg. Ez egy remek alkalom lehet, hogy jó ötleteket gyûjtsön pénzügyi, esetleg más materiális területen a továbbiakhoz, illetõleg, hogy eszmecserét folytasson olyanokkal, akik szakavatottak bizonyos, az ön számára hasznos területeken. Használja ki a lehetõségeket és kérdezzen sokat!

Ez a csillagjegy pokollá teszi az életedet

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: