Ezek a csillagjegyek rendkívül érzékenyk. Az intuíciójuk egészen különleges, ezért ők képesek előre megérezni, ha valami rossz történik velük vagy a szeretteikkel. Különleges képességüknek köszönhetően a legtöbbször elkerülik a bajt. Vajon te is köztük vagy? A horoszkóp elárulja a részleteket.

A Rák mindent érez

A Rák érzékenysége nem hasonlítható egyetlen más csillagjegyéhez sem. Hihetetlenül érzékeny a legapróbb változásra is, ami a környezetében történik, de a többiek érzéseit is könnyedén átveszi. Már azelőtt tudja, hogy rossz hír vár rá, mielőtt a másik ember kimondaná a gondolatait. Előtte érzelmi titkok nem léteznek. Azonnal leveszi, ha valami nem a megszokott szerint zajlik. Nagyon empatikus, mások fájdalmát a magáénak érzi, együtt sír és együtt nevet a többiekkel. Nem véletlen, hiszen ő is a vizes csillagjegyek egyike.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-11)

Ma villámcsapásként villanhat be elméjébe egy remek ötlet, vagy terv. Ez rendkívül inspirálólag hathat önre, ugyanakkor komoly rizikófaktor is lehet, ha más, kötelezõ elvégzendõk miatt, nem lesz képes kiélni szenvedélyét az újdonsült ötletével kapcsolatban. Ennek ellenére próbáljon meg higgadt maradni, zavarja le gyorsan, amit kell, s, ha elhárult minden akadály, azonnal vesse bele magát a terveibe!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-11-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: