Aggódsz, hogy a partnered meg  fog csalni? Hogy csak játszadozik veled? De mielőtt pánikba esnél nézd meg mond az asztrológia a megcsalási hajlamáról.

Lehet, hogy nem a csillagjegy dönt arról, hogy meg fog-e csalni a szerelmed vagy nem, de az tény, hogy egyes csillagjegy jelleme szerint  inkább hajlamos a félrelépésre többi jeggyel szemben. Kövesse a kozmikus nyomokat és derítse ki megcsalja-e a párja.

A leginkább hajlamos csillagjegy csoportok a félrelépésre – a TŰZ jegyek:

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-10-29

KOS

A Kos tüzes csillagjegy ezért, nem áll tőle messze a félrelépés fogalma. Fő jellemzője pedig a szenvedélyesség  és létszüksége, hogy az az élete része legyen. Ezért ha a kapcsolatában nem találja már a szenvedélyt, gyorsan megkeresi azt valaki másnál. Az ösztönei által van vezetve és szeret hódítani, azonban ha mindezt megtalálja egy személynél, képes egész életében hűséges maradni, csak biztosítani kell neki a pezsgést és a változatosságot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-18)

A mai nap reggelén, kissé fáradtan, elnyûtten ébredhet, kedves Kos, ami alacsony energiaszintjének, esetleg annak is köszönhetõ, hogy talán mostanában nyugtalanabbul alszik, mint általában. Igyekezzen egy forró zuhannyal, s egy jó kávéval, vagy teával indítani a napot, valamint gondoljon pozitív dolgokra, akkor könnyebben túljuthat majd a ma önre váró megpróbáltatásokon.

OROSZLÁN

Az Oroszlán megcsalásra való hajlama igen furcsa, félrelépésének az egyetlen oka a hiúsága lehet avagy a gyanú hogy a párja már megcsalta és így szeretne visszavágni. Ezen túl az oroszlánnak fontos a szerelem mindig szerelemből él valakivel és mindig egyenes és igazságos. Ha szeretne kilépni a kapcsolatból, nem húzza az időt, hanem egyből meg is teszi. Ha a kapcsolatában már nem biztos és bizalmatlanul viselkedik, valószínű, hogy az önbecsülését valaki más ágyában szerzi vissza.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-18)

Ma kisebb pénzügyi természetû problémákkal találhatja szembe magát, kedves Oroszlán, melyek ugyanakkor akár egy-egy családi, vagy baráti köri konfliktus kiindulópontjai is lehetnek. Legyen mérsékletes és diplomatikus, de ugyanakkor következetesen is járjon el az ügyben, hogy a kecske is jól lakjon, de ugyanakkor a káposzta is megmaradjon. Igazán izgalmas feladat!

NYILAS

A Nyilas gyorsan esik szerelembe, lelkesedik az első időszakban. Azonban ami után kicsit lecsillapodnak az izgalmak és a megismerkedés után elkezdődnek a szürke mindennapok lassan, kezdi unni magát és új izgalmakat keresni. Az ő esetében nem a szenvedélyesség az ami dönt, inkább a változatosság és az idealizmusa. Amint problémák merülnek fel, azonnal elkezd valaki másról fantáziálni akivel azt képzeli képes lesz az ideális együttlétre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-18)

Némi belsõ feszültséget okozhat ma önben, hogy mind a családi és magánéletében, mind pedig a munkában, kissé sokat várnak öntõl. Ha elejét akarja venni a késõbbi elégedetlenségnek, legyen nyugodtan, teljesen õszinte, s közölje, nem képes ennyi mindenre egyszerre koncentrálni.

Akik gyakran megkívánják a változatosságot – a LEVEGŐ csillagjegyek:

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-12-01

IKREK

Az Ikrek esetében sem a vágy a motiváció, hanem a kíváncsiság. Imádnak flörtölni, ők valójában a flörtölés mesterei. A változatosság utáni vágyuk szinte kimeríthetetlen. Nyitottsága az új ismeretségek felé, azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy félre is lép. De ha megcsalásra kerül sor, egy biztos, hogy nem az érzelmei által van vezetve, kizárólag az adrenalin hajtja bele a futó kalandba. Ha partnere rájön a félrelépésére, pár perc alatt képes lesz rávenni, a megbocsájtásra. Ebben is látszik a könnyelműsége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-18)

Meglehet, hogy otthonában, családi körében némi konfliktussal kell ma számolnia, mégse vegye annyira a szívére a dolgokat, kedves Ikrek, mert azzal megmérgezheti egész hátralévõ napját. Nem ön a hibás, így ne vegye vállára mások terheit sem. Sõt, ha egy mód van rá, maradjon ki az egészbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: