Aggódsz, hogy a partnered meg  fog csalni? Hogy csak játszadozik veled? De mielőtt pánikba esnél nézd meg mond az asztrológia a megcsalási hajlamáról.

Lehet, hogy nem a csillagjegy dönt arról, hogy meg fog-e csalni a szerelmed vagy nem, de az tény, hogy egyes csillagjegy jelleme szerint  inkább hajlamos a félrelépésre többi jeggyel szemben. Kövesse a kozmikus nyomokat és derítse ki megcsalja-e a párja.

A leginkább hajlamos csillagjegy csoportok a félrelépésre – a TŰZ jegyek:

Két csillagjegynek az októberi hónap nagyon sikeres lesz, viszont 3 csillagjegynek bizony kijut a tragédiából

KOS

A Kos tüzes csillagjegy ezért, nem áll tőle messze a félrelépés fogalma. Fő jellemzője pedig a szenvedélyesség  és létszüksége, hogy az az élete része legyen. Ezért ha a kapcsolatában nem találja már a szenvedélyt, gyorsan megkeresi azt valaki másnál. Az ösztönei által van vezetve és szeret hódítani, azonban ha mindezt megtalálja egy személynél, képes egész életében hűséges maradni, csak biztosítani kell neki a pezsgést és a változatosságot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

A mai napon egy váratlan találkozásra kerülhet sor valakivel, aki, legalábbis egykor, fontos szerepet tölthetett be életében, esetleg mindig is nagy hatással volt önre. Elõfordulhat azonban az is, hogy egy egészen másfajta meglepetés éri majd, melyet nem biztos, hogy teljes mértékben a helyén lesz képes kezelni. Nyugodjon meg és rendezze sorait, bármennyire is felkavarodtak érzelmei!

OROSZLÁN

Az Oroszlán megcsalásra való hajlama igen furcsa, félrelépésének az egyetlen oka a hiúsága lehet avagy a gyanú hogy a párja már megcsalta és így szeretne visszavágni. Ezen túl az oroszlánnak fontos a szerelem mindig szerelemből él valakivel és mindig egyenes és igazságos. Ha szeretne kilépni a kapcsolatból, nem húzza az időt, hanem egyből meg is teszi. Ha a kapcsolatában már nem biztos és bizalmatlanul viselkedik, valószínű, hogy az önbecsülését valaki más ágyában szerzi vissza.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

NYILAS

A Nyilas gyorsan esik szerelembe, lelkesedik az első időszakban. Azonban ami után kicsit lecsillapodnak az izgalmak és a megismerkedés után elkezdődnek a szürke mindennapok lassan, kezdi unni magát és új izgalmakat keresni. Az ő esetében nem a szenvedélyesség az ami dönt, inkább a változatosság és az idealizmusa. Amint problémák merülnek fel, azonnal elkezd valaki másról fantáziálni akivel azt képzeli képes lesz az ideális együttlétre.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

Akik gyakran megkívánják a változatosságot – a LEVEGŐ csillagjegyek:

Hétvégi horoszkóp (december 8-9.)

IKREK

Az Ikrek esetében sem a vágy a motiváció, hanem a kíváncsiság. Imádnak flörtölni, ők valójában a flörtölés mesterei. A változatosság utáni vágyuk szinte kimeríthetetlen. Nyitottsága az új ismeretségek felé, azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy félre is lép. De ha megcsalásra kerül sor, egy biztos, hogy nem az érzelmei által van vezetve, kizárólag az adrenalin hajtja bele a futó kalandba. Ha partnere rájön a félrelépésére, pár perc alatt képes lesz rávenni, a megbocsájtásra. Ebben is látszik a könnyelműsége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma egy igazán kellemes napnak nézhet elébe, kedves Ikrek, amikor is az optimizmus és a pozitív gondolatok kerülhetnek elõtérbe. Élvezze az önt körülvevõ hangulatot, s különféle kulináris élvezeteket, melyeken ma különösen nagy örömét lelheti. Mindazonáltal azonban, ha egy olyan új személyen akadna meg tekintete, akitõl már elsõ pillantásra hevesebben dobogna szíve, ne ragadtassa el magát túl hamar, s hagyjon idõt magának felocsúdni az elsõ káprázatból, különben elhamarkodott és rossz döntéseket hozhat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: