Ez a három csillagjegy valódi főnyeremény, amennyiben hosszú, tartós és boldog párkapcsolatra tervezel. A horoszkóp szerint ők azok, akik minden adottsággal rendelkeznek, hogy kitűnő férjekké válhassanak. Nos, köztük van a párod? Esetleg te születtél a jegyek valamelyikében? Minden részletre fény derül.

Az Oroszlán férj nagyon tud szeretni

Az Oroszlán férfi megkülönböztető figyelemre, tiszteletre vágyik, és amikor párkapcsolatában megkapja mindezt, ő lesz a világ legjobb partnere, a világ legjobb férje. Viszont ő is szavakból ért elsősorban, ezért tudnia kell, mire vágyik a felesége, mi az, amit a legfontosabbnak tart az életében. Az Oroszlán férj nagyonempatikus és megértő típus, és vele az idő múlásával is pontosan ugyanolyan marad a szerelem, mint amilyen a kapcsolat elején volt. Valójában igazi gyermeki lélek lakozik benne, aki vidámságra, boldogságra, mosolyra, kacagásra, kalandokra vágyik. Ezért olyan feleséget választ, akiben gondoskodó, ugyanakkor önfeledt, könnyed és szeretetteljes partnerre találhat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-18)

Lehet, hogy egyesek ma azzal szekálják, hogy kicsit sokat beszél, de miért ne tenni, ha annyi érdemleges mondanivalója van, végtére is a kommunikáció az, ami segít generációról, generációra átörökíteni az emberiség tudását, biztosítva ezzel a kiemelkedés, a fejlõdés folytonosságát! Üljön hát egyenes háttal és legyen büszke arra, hogy ilyen jó beszélõkével áldotta meg az ég, kedves Oroszlán!

A szeptemberi szerelmi horoszkóp minden párkapcsolatot átrendez

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: