Az Ikrek nem találja a helyét decemberben

Ikrek jegyűként most te sem leszel a legjobb formádban. Mindenesetre az legalább jó hír, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr befejezi retrográd mozgását, és december 6-án ismét elindult előre. Szinte biztosan többször is felteszed majd a kérdést a hónapban: „miért történik mindez velem?”. Feszült és ideges leszel, és nem érted az okát. A környezetedben élők sem értenek téged. Nem találod a helyed, folyamatos mehetnéked támad, a munkádat is a legszívesebben otthagynád, most még a karácsonyt sem várod különösebben. Próbálj meg türelmes lenni, és semmi esetre se dönts elhamarkodottan. Hidd el, a karácsonyi ünnepeket már nagyon is élvezni fogod. Csak addig kell kibírni valahogy…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

A Vízöntő teljesen kimerül decemberben

Vízöntő jegyűként teljesen kimeríthet téged az év utolsó hónapja. És nemcsak az év végi hajrá okán. Most különösen hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni dolgokat, amivel a mentális energiádat meríted le. Kedvetlennek érzed magadat, fogalmad sincs, mire vágysz valójában, a céljaidat sem találod. Nem is kell, csak hagyd megtörténni körülötted az eseményeket. Próbálj pihenni, lazítani, amennyit csak lehetséges, töltsd fel a lemerült akkumulátorokat. A lelked pihenésre, töltődésre vágyik. Ha teheted, utazz el néhány napra, ahol kikapcsolhatod az összes problémát. Az ünnepekre visszanyered az életkedvedet, és csodás karácsonyban lehet részed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Ma, kissé irracionálisan, a valóságtól túlságosan is elrugaszkodottan gondolkodhat, így a mai nap nagyon nem kedvez a döntéseknek, viszont annál inkább a kreatív tevékenységeknek, vagy éppen kapcsolati dilemmák rendezésének, mivel most teljesen más perspektívából szemlélheti a dolgokat, mint máskor, s ez által megláthat olyasmit is, ami általában elkerüli a figyelmét.

Ezek a csillagjegyek nem a hűség mintaképei! Te vagy párod köztük vagytok?

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: