Az Ikrek nem találja a helyét decemberben

Ikrek jegyűként most te sem leszel a legjobb formádban. Mindenesetre az legalább jó hír, hogy uralkodó bolygód, a Merkúr befejezi retrográd mozgását, és december 6-án ismét elindult előre. Szinte biztosan többször is felteszed majd a kérdést a hónapban: „miért történik mindez velem?”. Feszült és ideges leszel, és nem érted az okát. A környezetedben élők sem értenek téged. Nem találod a helyed, folyamatos mehetnéked támad, a munkádat is a legszívesebben otthagynád, most még a karácsonyt sem várod különösebben. Próbálj meg türelmes lenni, és semmi esetre se dönts elhamarkodottan. Hidd el, a karácsonyi ünnepeket már nagyon is élvezni fogod. Csak addig kell kibírni valahogy…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma egy igazán kellemes napnak nézhet elébe, kedves Ikrek, amikor is az optimizmus és a pozitív gondolatok kerülhetnek elõtérbe. Élvezze az önt körülvevõ hangulatot, s különféle kulináris élvezeteket, melyeken ma különösen nagy örömét lelheti. Mindazonáltal azonban, ha egy olyan új személyen akadna meg tekintete, akitõl már elsõ pillantásra hevesebben dobogna szíve, ne ragadtassa el magát túl hamar, s hagyjon idõt magának felocsúdni az elsõ káprázatból, különben elhamarkodott és rossz döntéseket hozhat.

A Vízöntő teljesen kimerül decemberben

Vízöntő jegyűként teljesen kimeríthet téged az év utolsó hónapja. És nemcsak az év végi hajrá okán. Most különösen hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni dolgokat, amivel a mentális energiádat meríted le. Kedvetlennek érzed magadat, fogalmad sincs, mire vágysz valójában, a céljaidat sem találod. Nem is kell, csak hagyd megtörténni körülötted az eseményeket. Próbálj pihenni, lazítani, amennyit csak lehetséges, töltsd fel a lemerült akkumulátorokat. A lelked pihenésre, töltődésre vágyik. Ha teheted, utazz el néhány napra, ahol kikapcsolhatod az összes problémát. Az ünnepekre visszanyered az életkedvedet, és csodás karácsonyban lehet részed.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Ma bizonyosan jól indul majd a napja, kedves Vízöntõ. Az energiák ma igazán kedveznek az ön számára, így nem kell mást tennie a nap folyamán, mint hallgatni intuíciójára. Azonban vigyázzon, mert könnyen eltéríthetik, ezzel akár rossz közérzetet is okozva önnek, de ha nem hagyja magát és bízik megérzéseiben senki sem fogja tudni megállítani tervei elérésében.

Ezt árulja el rólad az egyiptomi csillagjegyed! – Ezt valószínűleg te sem tudtad magadról

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: