Nehéz eset az alábbi 5 csillagjegy, nagyon nehéz igazán megszeretni őket.

1. SZŰZ

Egy Szűz csillagjegyűt úgy lehet megszeretni, ha közel tudsz férkőzni hozzá. Ez nem egyszerű, mivel rendkívül visszafogott, távolságtartó, gyakran kritikus, és mindig hajlamos kielemezni a dolgokat, a legapróbb részletekig.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-16)

Ma meglehetõsen érzelem gazdag napja lehet, ami mindig jó hatással van önre, ugyanis az ilyen felfokozott lelki állapotban tud csak igazán kiteljesedni kreativitása. Mindemellett már nagyon ráfér önre egy kis szeretet is, így nincs is mást-mit tennie, mintsem hátradõlni, s élvezni a lelki, s akár testi kényeztetést, mely egy masszázs, egy fürdõ, sõt, akár egy észbontó lepedõ akrobatika formájában is érkezhet a mai nap folyamán!

Ezek a csillagjegyek rémálomként élik meg az augusztust - A tiéd köztük van?

Makacsul jó magaviseletű, olykor fárasztó, szóval sok türelem kell hozzá.

2. SKORPIÓ

Képes rendkívül érzelmessé, szenvedélyessé válni, de ugyanakkor görcsösen ragaszkodik a dolgaihoz, a párját dominálja, uralja, gyakran féltékenységi jelenetet rendez. Előle nem lehet elrejteni, eltitkolni semmit. Gyakran duzzog, hisztizik, és sérteget másokat, főként a párját.

3. IKREK

Azért nehéz vele együtt élni, mert sok helyzetben bizonytalan, nem tud dönteni. Ma ezt akarja, holnap meg azt. Érzelmileg is instabil, kiszámíthatatlan, egyszer szerelmes, de pár nap múlva képes szakítani. Imádja a szabadságot, de a kötöttségeket már nehezen viseli, elköteleződni nem akar.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-16)

Ma különös éberséggel óvja a szívét, kedves Ikrek, mert az könnyen célpontjává válhat a mézes-mázos szavaknak, melyek késõbb annyi fájdalmat okozhatnak. Önre törhet ma érzékenysége, s könnyen úgy érezheti, egyedül, csupaszon bolyong a sötét, rideg világban. Talán az lenne a legjobb, ha egész nap ágyban maradna, vagy legalább is ki se mozdulna megszokott, biztonságot nyújtó életterébõl. Ha mégis kikényszerül, akkor jusson eszébe, ha éberen ügyel az önt körülvevõk rezdüléseire, még idõben gátat vethet a lelki sebzõdésnek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: