Nehéz eset az alábbi 5 csillagjegy, nagyon nehéz igazán megszeretni őket.

1. SZŰZ

Egy Szűz csillagjegyűt úgy lehet megszeretni, ha közel tudsz férkőzni hozzá. Ez nem egyszerű, mivel rendkívül visszafogott, távolságtartó, gyakran kritikus, és mindig hajlamos kielemezni a dolgokat, a legapróbb részletekig.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-11-18)

A mai nap folyamán könnyen képbe kerülhetnek önnél újabb alternatívák, egy már folyó üggyel kapcsolatban, kedves Szûz, melyek esetében, most csakis önön múlik, hogy mennyire él a felkínált lehetõségekkel! Hányja-vesse csak meg alaposan a dolgokat, s, ha sikerült kitalálnia, hogy jöhetne ki a legjobban ebbõl a dologból, azonnal fogjon is neki a megvalósításhoz. Ha kér, kap, ha ad, azt most többszörösen kapja vissza!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-10-29

Makacsul jó magaviseletű, olykor fárasztó, szóval sok türelem kell hozzá.

2. SKORPIÓ

Képes rendkívül érzelmessé, szenvedélyessé válni, de ugyanakkor görcsösen ragaszkodik a dolgaihoz, a párját dominálja, uralja, gyakran féltékenységi jelenetet rendez. Előle nem lehet elrejteni, eltitkolni semmit. Gyakran duzzog, hisztizik, és sérteget másokat, főként a párját.

3. IKREK

Azért nehéz vele együtt élni, mert sok helyzetben bizonytalan, nem tud dönteni. Ma ezt akarja, holnap meg azt. Érzelmileg is instabil, kiszámíthatatlan, egyszer szerelmes, de pár nap múlva képes szakítani. Imádja a szabadságot, de a kötöttségeket már nehezen viseli, elköteleződni nem akar.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-11-18)

Egy üzleti, vagy romantikus partnere valami miatt kissé szótlanabb, befelé fordultabb lehet a szokásosnál, ami komoly aggodalommal töltheti el önt. Ne próbálja azonban erõszakkal felfeszíteni a kagylóhéjat, mert akkor csak éppen az ellenkezõjét érheti el most. Bármennyire is kíváncsi és segítõkész, adjon egy kis idõt az illetõnek, hogy rendezze sorait, s meglátja, meg fog nyílni ön elõtt hamarosan, ha eljön az ideje!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: