Nyilas (november 22. – december 21.)

Te aztán közvetlen egy lány vagy!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Szereted meglepni magad körül az embereket, szókimondó, nagylelkű és megértő vagy. Mindezt a férfiak is nagyon vonzónak találják benned, ahogyan az őszinteségedet is – bár előfordulhat, hogy nem rólad mintázták a hűség és állhatatosság szobrát: lehet, hogy nem horgonyzol le sokáig egyetlen férfi mellett sem.

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

Bak (december 22. – január 19.)

Kedves, jó természetű nő vagy, nyugodt és türelmes, aki ritkán idegeskedik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Ez a nyugalom és visszafogott elegancia az, ami roppant vonzóvá tesz a férfiak szemében, de az sem mellékes, hogy nem vagy éppen egy üresfejű liba…

Kicsit távolságtartónak tűnhetsz, pedig ez részedről nem más, mint elővigyázatosság. Miközben óvatosan tapogatózol, mindent alaposan megfigyelsz, így sokszor úgy tűnik, gondolatolvasó vagy: kitalálod még a partnered gondolatát is, amitől a férfi különlegesnek érezheti magát.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Fantasztikus személyiség vagy: bájos, mindig vidám, okos és szorgalmas lány, aki soha nem hazudik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Ezeknél a csillagjegyeknél biztonságban vannak a titkaid

Lehet, hogy picit hiú vagy és szereted költeni a pénzt, de talán épp ezekért is, a férfiak igazi nőnek látnak téged, akiért  teljes szívvel lehet rajongani.

Halak (február 19. – március 20.)

Egy férfinak sem lehet oka panaszra, ha Halak nővel randevúzik: nyílt, barátságos és nagyon nőies lány vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Úgy vonzod a férfiakat, mint a mágnes! Álmodozó, kicsit gyámoltalan viselkedésed arra ösztönzi a férfiakat, hogy óvjanak, segítsenek téged, s ettől ők is igazi férfinak érezhetik magukat melletted.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: