Sokszor vádoljuk a férfiakat azzal, hogy nem megbízhatóak, komolytalanok, azonban az alábbi 5 csillagjegy szülötteire jellemező, hogy ők a hosszútávú kapcsolatok hívei. Minden nő egy ilyen pasiról álmodik!

Bika

Ha egy meghitt, szép, és romantikus kapcsolatra vágysz, a legjobb, ha egy Bika férfi szívét ejted rabul. A Bika férfi nagyon figyelmes, odaadó, és nem csak jó szerető, hanem a legjobb barátod, és társad is lehet egyben. Soha nem kell azért aggódnod, hogy esetleg megcsal. A Bika férfi, ha a számára tökéletes nő van mellette, nem érzi szükségét, hogy mások után vágyakozzon. Ezért nem kell izgulnod, ha azt mondja, hogy kimegy egy sörre a barátaival.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Általában a papírmunkát másra hagyja, ám most kénytelen leülni és végigbogarászni költségvetését, pénzügyeit. Üljön le, és türelmesen rágja át magát a papírokon, mert csak így kaphat biztos képen aktuális helyzetérõl. Hatékony és praktikus életvitelének köszönhetõen valószínûleg meg fog lepõdni, mennyi pénzt is sikerült megtakarítania. Ennek örömére és, hogy hõsiesen kibírta a papírmunka gyötrelmeit, lepje meg magát egy finom vacsorával.

Rák

A Rák férfi mindig megmarad örök gyereknek, ezért, ha már vele élsz, néha úgy érezheted magad, mintha az anyja lennél. Nagy szeretetre van szüksége, és akkor igazán boldog, ha minden vágya teljesül. Viszont ezért cserébe óriási ragaszkodást, és szeretet kaphatsz tőle. Néha úgy tűnhet, hogy túl barátságos a körülötte levő nőkkel, de nem kell aggódnod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma igazán erõs lehet önben az intuíció és a kreativitás, melynek köszönhetõen rengeteg ötlete születik. Megpróbálhatja ezeket leírni, de annak nagy veszélye, hogy a papír elveszik egy fiók mélyén örökre és gondolatai sohasem kerülnek megvalósításra. Ehelyett inkább beszélgessen el barátaival és kérje ki véleményüket, melyik az az ötlet, amibe a leginkább érdemes lenne belevágni.

Pénteki Horoszkóp

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: