Oroszlán

Oroszlán jegyűként a Vénusz bolygó valósággal tűzbe hoz téged, úgy ragyogsz, mint talán korábban soha. Ne lepődj meg, hiszen a Jupiter, a Vénusz és a Mars is tüzes jegyekben jár, amelyek valóssággal felperzselnek. Úgy érzed, most semmi sem elég a szerelemben, még többet és többet akarsz. Folyamatosan flörtölsz, alkalmi kapcsolatokba is beleugrasz, amivel nincs is semmi gond, amíg meg nem bánod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Szűz

Szűz jegyűként talán sosem vágytál ennyire az otthonod melegére, mint a mostani időszakban. A Nyilasban járó Vénusz rendet és békét hoz a családi életedben. Kifejezetten jól érzed magadat az otthonodban. Hidd el, nincs miért szégyenkezned, mert most kimozdulni is alig van kedved, és esetleg hanyagolod a barátokat. Végre elfogadod, és szereted magadat annak, aki vagy. Ez most kifejezetten jól jön.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

4 csillagjegy, akinek jobban jársz, ha soha nem hazudsz!

Mérleg

Mérleg jegyűként most olyasmit is kimondasz, amit máskor nem szoktál. Sőt, olyasmit teszel, amit máskor nem szoktál. Mindegy, hogy épp a csinos vagy jóképű szomszédra veted ki a hálódat, esetleg hirtelen ötletből egy éjszakás kalandba ugrasz fejest, most senki és semmi sem tarthat vissza, hogy végre kitombold magadat, és megéld a kalandozó, rejtettebb oldalad is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Skorpió

Skorpió jegyűként talán már ma érdemes beszerezned egy igazán izgalmas, szexi fehérneműt, amiben még vadítóbbnak és ellenállhatatlannak tűnsz. Miért is ne élhetnéd meg a szerelmet már az év elején? Pezseg a véred, kirobbanó formában vagy, a vonzerőd elementáris. Élj a kínálkozó alkalommal, hiszen te sem maradsz örökre ennyire szexi és csodálatos.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: