Oroszlán

Oroszlán jegyűként a Vénusz bolygó valósággal tűzbe hoz téged, úgy ragyogsz, mint talán korábban soha. Ne lepődj meg, hiszen a Jupiter, a Vénusz és a Mars is tüzes jegyekben jár, amelyek valóssággal felperzselnek. Úgy érzed, most semmi sem elég a szerelemben, még többet és többet akarsz. Folyamatosan flörtölsz, alkalmi kapcsolatokba is beleugrasz, amivel nincs is semmi gond, amíg meg nem bánod.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma sok türelmet és figyelmet igényelhet öntõl az, amivel foglalatoskodik és egész biztos, hogy találékonyságára is nagy szükség lesz majd. Jó hír, hogy elméje ma különösen éles és könnyen fókuszálható lesz majd, így estére, ha nagy erõfeszítések által is, de rendkívül jelentõs eredményeket érhet el.

Szűz

Szűz jegyűként talán sosem vágytál ennyire az otthonod melegére, mint a mostani időszakban. A Nyilasban járó Vénusz rendet és békét hoz a családi életedben. Kifejezetten jól érzed magadat az otthonodban. Hidd el, nincs miért szégyenkezned, mert most kimozdulni is alig van kedved, és esetleg hanyagolod a barátokat. Végre elfogadod, és szereted magadat annak, aki vagy. Ez most kifejezetten jól jön.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

A mai nap, igencsak kedvezhet a csoportosan, közösségben végzett tevékenységeknek, így, ha olyan területen munkálkodik, ahol nap, mint nap emberekkel érintkezik, most egész biztosan brillírozni fog majd a kapcsolatteremtésben és a kommunikációban, ami, másoknak is hamar fel fog tûnni, s meglehet, nagyon is értékelni fogják! Eredményes napot, kedves Nyilas!

Ezekre a bíztató szavakra van most szükséged a csillagjegyed alapján

Mérleg

Mérleg jegyűként most olyasmit is kimondasz, amit máskor nem szoktál. Sőt, olyasmit teszel, amit máskor nem szoktál. Mindegy, hogy épp a csinos vagy jóképű szomszédra veted ki a hálódat, esetleg hirtelen ötletből egy éjszakás kalandba ugrasz fejest, most senki és semmi sem tarthat vissza, hogy végre kitombold magadat, és megéld a kalandozó, rejtettebb oldalad is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma fizikailag nagy energiaszintet üthet meg, kedves Mérleg, s törekvései is a magasba törhetnek. Talán egy új ötlet, vagy projekt, ami lelkesíti, esetleg egy változás, ami nagy lehetõségekkel kecsegtet. Akárhogy is, ma igyekezzen begyûjteni minél több információt, s minél több mindent leegyeztetni, hogy ne csak gondolatban, hanem a tettek mezején is sokat haladhasson a céljai felé.

Skorpió

Skorpió jegyűként talán már ma érdemes beszerezned egy igazán izgalmas, szexi fehérneműt, amiben még vadítóbbnak és ellenállhatatlannak tűnsz. Miért is ne élhetnéd meg a szerelmet már az év elején? Pezseg a véred, kirobbanó formában vagy, a vonzerőd elementáris. Élj a kínálkozó alkalommal, hiszen te sem maradsz örökre ennyire szexi és csodálatos.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: