Nyilas

Nyilas jegyűként nagyon szerencsés időszak előtt állsz, hiszen uralkodó bolygód, a Jupiter is a jegyedben jár éppen, és a Vénusz is belépett ide. Most bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz a szerelemben is. Csábító és vonzó vagy, most meg alapból is kapható vagy a kalandra, a szerelmi játékokra. A lehetőségek maguktól érkeznek, talán még a kisujjadat sem kell kinyújtanod. Mire vársz még?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

A mai nap, igencsak kedvezhet a csoportosan, közösségben végzett tevékenységeknek, így, ha olyan területen munkálkodik, ahol nap, mint nap emberekkel érintkezik, most egész biztosan brillírozni fog majd a kapcsolatteremtésben és a kommunikációban, ami, másoknak is hamar fel fog tûnni, s meglehet, nagyon is értékelni fogják! Eredményes napot, kedves Nyilas!

Bak

Bak jegyűként titkon különleges és izgalmas szerelemről álmodsz. A vágyad januárban megvalósulhat, de persze tenned is kéne érte. Mutasd meg magad, lépj ki a komfortzónádból. Légy izgalmas és szexi. Ha nem lépsz, az álom csak álom marad, és lemaradsz a legjobb lehetőségekről. Nos, mennyire vagy bátor a szerelemben? Mennyire mersz megnyílni?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma meglehet, hogy meg kell hozni, a karrierjét is érintõ, fontos döntéseket, melyek mélyebb átgondolására, megeshet, hogy nem állt/áll rendelkezésére kellõ mennyiségû idõ. Hagyatkozzon ösztöneire! Helyzetmentõ lehet!

Ezek a csillagjegyek nem tanulnak a hibáikból

Vízöntő

Vízöntő jegyűként az egyedire, a különlegesre, a kivételesre vágysz a szerelemben is. Számodra a barátság extrákkal valójában nagyon is bejön, hiszen nincs kötöttség, nincs elvárás, csak öröm és élvezet. Mégis inkább légy óvatos, a Nyilasba lépett Vénusz túlzottan is felpörget, és olyasmire csábíthat téged, amit később nagyon megbánhatsz. Biztos ezt akarod?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma, néhány új információ, egészen új ajtókat nyithat meg ön elõtt szakmai téren, s talán egy-két új emberrel is megismerkedik ennek kapcsán. Esze úgy vághat, mint a borotva, s minden bizonnyal, elemében is érezheti magát majd az által, hogy most úttörõ munkát végezhet. Mélyedjen bele a nagy felfedezésbe, kedves Vízöntõ, ha úgy esik jól!

Halak

Halak jegyűként olyan vonzerőd és kisugárzásod van, hogy mindig megkapod, amire igazán vágysz. Talán épp a főnököd személyében látod a vonzó lehetőséget. Biztosan csábító lehet ennek a szerelemnek már a gondolata is. De gondolj bele, ha nem jön össze, másik munkahely után nézhetsz. Közben meg a kollégák pártolnak el tőled. Valami másban gondolkodj, hidd el, jobban jársz, ha a munkahelyen kívül keresgélsz. Akad lehetőséged bőven.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Amennyiben egy új beruházásban, vagy fontos projekt indításában gondolkodik, annak elindítására nincs is jobb, mint a mai nap, kedves Halak! Annál is inkább, mivel ma, nem csak az informálódás megy majd hatékonyan, de a bürokráciával is hamarabb leszámolhat a szokásosnál, ami nem kis lendülettöbbletet eredményezhet!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: