Nyilas

Nyilas jegyűként nagyon szerencsés időszak előtt állsz, hiszen uralkodó bolygód, a Jupiter is a jegyedben jár éppen, és a Vénusz is belépett ide. Most bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz a szerelemben is. Csábító és vonzó vagy, most meg alapból is kapható vagy a kalandra, a szerelmi játékokra. A lehetőségek maguktól érkeznek, talán még a kisujjadat sem kell kinyújtanod. Mire vársz még?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Bak

Bak jegyűként titkon különleges és izgalmas szerelemről álmodsz. A vágyad januárban megvalósulhat, de persze tenned is kéne érte. Mutasd meg magad, lépj ki a komfortzónádból. Légy izgalmas és szexi. Ha nem lépsz, az álom csak álom marad, és lemaradsz a legjobb lehetőségekről. Nos, mennyire vagy bátor a szerelemben? Mennyire mersz megnyílni?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Asztrológusok figyelmeztetnek, hogy vigyázz velük! Ők a legbosszúállóbb csillagjegyek

Vízöntő

Vízöntő jegyűként az egyedire, a különlegesre, a kivételesre vágysz a szerelemben is. Számodra a barátság extrákkal valójában nagyon is bejön, hiszen nincs kötöttség, nincs elvárás, csak öröm és élvezet. Mégis inkább légy óvatos, a Nyilasba lépett Vénusz túlzottan is felpörget, és olyasmire csábíthat téged, amit később nagyon megbánhatsz. Biztos ezt akarod?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Halak

Halak jegyűként olyan vonzerőd és kisugárzásod van, hogy mindig megkapod, amire igazán vágysz. Talán épp a főnököd személyében látod a vonzó lehetőséget. Biztosan csábító lehet ennek a szerelemnek már a gondolata is. De gondolj bele, ha nem jön össze, másik munkahely után nézhetsz. Közben meg a kollégák pártolnak el tőled. Valami másban gondolkodj, hidd el, jobban jársz, ha a munkahelyen kívül keresgélsz. Akad lehetőséged bőven.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: