Lámpát tartanak eléd a héten az angyalok. A céljaidra világítanak rá szó szerint és átvitt értelemben is. Lépj rá a neked rendelt útra az angyalok támogató segítségével.

Kos

Zadkiel arkangyal segít neked, hogy megtaláld, amit keresel. Elsősorban nem az elveszett tárgyak felderítésében számíthatsz Zadkiel arkangyalra a héten, hanem annak a kiderítésében, hogy a boldogságod, melyik összetevője tűnt el és szorul pótlásra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Bármennyire is azt sugallja mai világunk, az állandó hajtásnak általában csak ritkán van jó vége, s ezt annál is inkább érdemes szem elõtt tartani, mert, ha folyton, teljes kimerülésig dolgozik, az elsõ, ami erre rámehet, az, az egészsége, ami viszont pótolhatatlan. Ennek tükrében, fogja kicsit szigorú pihenõre magát, mihelyt teheti, kedves Kos, bármennyi dolga is legyen még, mert van, ami mindennél többet ér, s ez nem feltétlenül a túlzó szakmai teljesítmény...

Ez a 4 csillagjegy komoly bajba sodródhat! Eláruljuk, hogy kik azok!

Bika

Sámuel arkangyal elvezet téged ahhoz az emberhez, aki segíteni tud a héten neked. Pontosabban őt vezeti el hozzád. Egyszer csak felbukkan a neve, vagy valaki folyton róla beszél, esetleg többször is összefutsz vele. Könnyen lehet, hogy már ismered is az illetőt, aki segíteni fog neked!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagyon sok energiát kivehet önbõl az, hogy az élet minden területén sikerrel helytálljon, azonban, ha sikerül rendben végeznie a mai teendõivel, egy igen nagy lépést tehet elõre. Mivel azonban az elvesztett energiákat valahogy szükséges pótolni is, hogy megmaradjon a jó teljesítmény, mindenképpen vegye komolyan a pihenést, és fõleg, a szellemi kikapcsolódást is.

Ikrek

Rafael arkangyal segít meggyógyítani a szívedet, és az összes lelki sérülést, amelyek a szívedet kínozzák. Rafael arkangyal a gyógyítás angyala, így abban is tud neked segíteni, hogy megfelelő orvosokra találj, de abban is, hogy a szívedet nyomó gondok elpárologjanak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Kifejezetten nehéz lehet ma együttmûködnie másokkal, különösen, ha azt tapasztalja, hogy õk sem igazán hajlandóak önnel harmóniában tevékenykedni. A közös munka pedig ma különösen fontos lenne, hogy eredményeket tudjon felmutatni, így nyeljen egy nagyot, kedves Ikrek, s csak azért is kötelezze el magát a konszenzus mellett!

Rák

Szeretnél elbúcsúzni valakitől vagy valamitől. Érzed, az elválás most már szükséges és elkerülhetetlen. Ebben a folyamatban Azrael arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az angyal, aki krémfehér fénybe burkolja az elválás nehézségeit, és a feledés fátylával fedi be mindazt, ami elmúlt, és amit szeretnél elfelejteni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A planetáris energiák ma egyértelmûen azt közlik ön felé, hogy ma nem az elmélkedés, hanem a cselekvés ideje van itt, kedves Rák, így ne gondolkodjon sokat a részleteken, csak egyszerûen vesse bele magát a teendõkbe, s majd minden alakulni fog útközbe. Most így haladhat a legtöbbet. Ha pedig egy hirtelen jött konfliktus helyzet jönne közbe, ne álljon bele, inkább vágja ki magát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: