Oroszlán

Sámuel arkangyal megtalálja azt a helyet, ahol most a legjobb neked. Egész héten keresed a helyedet a nagyvilágban, és szeretnéd megtalálni az életed célját, de nem vagy benne biztos, hogy ez a cél létezik. Tudnod kell, a cél létezik, és Sámuel arkangyal támogat téged, hogy meg is találhasd.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A szenvedély és a romantika a tetõfokára hághat, kedves Oroszlán, mindemellett úgy érezheti, mindenki szereti, s mindenki boldog ön körül, így a mai nap tökéletes lehet egy kis lazításra, pihenésre, kihasználva a környezetében lévõ béke szolgáltatta nyugalmat. Kellemes napot, kedves Oroszlán!

Szűz

Ariel arkangyal, a bőség angyala arról gondoskodik, hogy mindenből legyen neked annyi, amennyire csak szükséged van. Ariel arkangyal elhozza mindazt az életedbe, amit csak kérsz. A héten fogalmazd meg, mire van szükséged, és add át a kéréseidet Ariel arkangyalnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Igencsak érzelmekben gazdag, játékos, ugyanakkor dolgos nap lehet a mai, amikor is, sokat és könnyedén haladhat a szükséges teendõkkel. Ha sikerül végig megõriznie lendületét, estére nagyon elégedett lehet, amit most érdemes lenne kicsit meg is ünnepelnie szerettei körében. Legyen szép és eredményes napja, kedves Szûz!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-12-10

Mérleg

Uriel arkangyal megvilágítja a lehetőségeidet és segít abban, hogy észrevedd, valójában sokkal több mindent tehetnél, mint amiről el tudod képzelni, hogy megteheted. Uriel arkangyal megmutatja az összes lehetőségedet, te pedig könnyedén kiválaszthatod, hogy mit szeretnél.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Mérleg. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Skorpió

Raziel arkangyal, a bölcsesség és a tudás arkangyala nagy titkokat tud, olyan titkokat, amelyeket te is szívesen megismernél. Ne pletykákra és izgalmas hírekre gondolj, hanem az élet olyan összefüggéseire és titkaira, amelyek ismeretében sokkal boldogabb és elégedettebb lehetsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: