Nyilas

Raguel arkangyal az igazság angyala, aki segít neked, hogy felfedezd az igazságot egy helyzetben. Ez az igazság talán nem az, amelyre vágytál, mégis megnyugtató lesz a számodra, hogy végre kiderült az igazság. Az igazság ismeretében ugyanis sokkal jobb döntéseket hozhatsz meg.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma egy kis egyedüllétre vágyhat, kedves Nyilas, azonban ez nem biztos, hogy sikerülni fog. Családja valahogy mindig megtalálja, s nem sikerül egy percre sem félrevonulnia gondolataival. Csenjen magának néhány perc nyugalmat egy kis trükközéssel, próbálja meg lefoglalni õket esetleg egy jó filmmel, vagy egy játékkal és sétáljon egyet a közeli utcákban.

Bak

Gábriel arkangyal segít jobban megértened valakit. A szavak, amelyeket használ, talán félreérthetők a számodra, de Gábriel arkangyal segít, hogy te is jobban megértsd őt, és ő is érhetőbben válassza meg a mondanivalóját. A héten minden kommunikációs helyzetbe érdemes meghívnod Gábriel arkangyalt is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Kedves Bak, ma romantikus kedvében van, így nagyon jól esne önnek, ha párja elcsábítaná. Vigyázzon, valószínûleg nem gondolatolvasó, így nem biztos, hogy egybõl rájön leghõbb kívánságára. Adjon neki bátorító és egyértelmû jelzéseket, esetleg nem árthat egy kis gyertyafény, vagy egy illatos, habos fürdõ és már csak várnia kell, hogy kedvese is romantikus hangulatba jöjjön.

6 csillagjegy, akinek a legrosszabb elképzelése van a bizalomról. Ha a párod is köztük van, vigyázz vele!

Vízöntő

Zsofiel arkangyal a pozitív gondolkozás legjobb tanítója. Ha szeretnéd a gondolataidat kicsit pozitívabbra hangolni, ha szeretnéd, hogy kicsit optimistább legyél, érdemes meghívnod magadhoz Zsofiel arkangyalt és megkérned, mutassa meg az élet valóban szép oldalát!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A mai egy, a döntéseit tekintve, szélsõséges nap lehet az ön számára, kedves Vízöntõ. Szeretne a végére járni felgyülemlett teendõinek, de másrészrõl szívesen lustálkodna is egész álló nap. Sajnos személyisége olyan, hogy, ha nem használja ki idejét valami hasznosra, bizony hamar elkapja a tétlenség érzése. Engedjen hát érzéseinek és intézze dolgait, addig, amíg bele nem fárad, és aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Halak

Metatron arkangyal segít, hogy legyőzd a tavaszi fáradtságot. Most kicsit nehezebben viseled az évszakok és az energiák változását körülötted, ezért sokkal fáradtabbnak érzed magad, mint máskor. Kérd meg Metatron arkangyalt, hogy töltsön fel energiával és lendülettel!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Halak. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: