oroszlán

Hova lett a racionális éned? Barátaid lassan úgy érzik, hogy nem számíthatnak a vaslogikádra. De az elemző gondolkodáson kívül van más út is az értelmes megoldáshoz. Néha egyszerűen csak táncolnod kell a zenére, ami a fejedben szól.

szűz

Még nincs itt az ideje, hogy kiszabadulj a mókuskerékből. De már nagyon érik a változás, és nem várathat magára örökké. Konkrét tervet még nem készítettél, de sebaj, jön minden majd magától.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Meglehet, hogy valamit kénytelen lehet ma anyagi okok miatt elhalasztani, vagy éppen egy izgalmasnak és tartalmasnak ígérkezõ programot, baráti felkérést visszautasítani. Ne aggódjon, kedves Szûz, hamarosan rendezõdik a helyzet, s akkor még számtalan alkalommal pótolhatja a most kimaradottakat, még, ha most nem is úgy tûnik. Minden nap történik valami különleges, ami csak ritkán adódik egy életben, ha az ember jobban belegondol!

Ez a 4 csillagjegy újra és újra összejön az exével

mérleg

Érzelmi hullámhegyek és völgyek közt hánykolódsz mostanában, nem is érted, mi van veled. Lassan kicsúszik az irányítás a kezeid közül ezen a téren. Próbálj nyugtató, pihentető programokat szervezni magadnak, amikor csak tudsz!

skorpió

Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban, fontos lenne, hogy ne félj a módosulásoktól, hisz épp ezek hozhatják meg számodra a rég várt sikert. A fejlődéshez és a pozitív eredményekhez a növő hold segítségedre lesz, folyamatosan energikus leszel, akár kétszer annyi munkát is felvállalhatsz, és mindennek a végére jársz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: