nyilas

Mindegy hova, csak innen el. Ilyen gondolatok motoszkálnak a fejedben a héten. De vigyázz, mielőtt utaznál, nézd át a várható költségeket! Addig is használd a fantáziádat, a munkád során is jól jöhet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

bak

A feladat egyszerű, látszólag legalábbis. A héten végezd el a munkádat, aztán menj haza és töltsd az idődet a családoddal. Ha ez megvalósul, máris eredményes hetet tudhatsz magadnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

A szorosabbá váló kapcsolatok hete: Heti horoszkóp február 11-től

vízöntő

Hosszú teendő listádon ott tanyázik néhány régóta halogatott elintézni való is. Mi lenne, ha megpróbálnál a végére járni legalább néhánynak? A környezetedben lévő gyerekek túl nehéz feladatot kapnak, segítened kell nekik!

halak

Tenned kell valamit, hogy végre kitörj az ördögi körből. Hogyan lesznek a felhőtlen szórakozással teli, hosszúra nyúló estékből kiegyensúlyozott, megállapodott, családcentrikus hétköznapok?

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: