Oroszlán

Az előző hétvége különféle történései nem feltétlenül voltak ínyedre, így szeretnél ezen javítani, amire adódik is megfelelő mód és körülmény a következő két napon. Javítsd ki a bakikat, pótold a hiányosságokat, találkozz régi ismerősökkel és mosolyogj sokat. Adj bele mindent, hogy tökéletes végeredménnyel zárd ezt a hétvégét. Energiádat, ötleteidet a közös programok tökéletes megvalósításába fektesd, ne sajnálj időt vagy energiát emberektől vagy feladatoktól. Légy kedves és ugyanezt kapod majd vissza. Semmilyen apró akadály ne vegye el a kedvedet attól, hogy véghez vidd, amit kitaláltál.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Szűz

Ezen a két napon alakítsd úgy a dolgokat, eseményeket és találkozókat, hogy a lehető legtöbb pillanatban elégedett lehess. Tehát az a feladat, hogy csak olyasmire bólints, aminek biztosan látod hasznát és tudsz neki örülni. Teljen békében, csendben, lehetőleg olyan emberek társaságában az időd, akiket szeretsz, akik meghallgatnak, akiknek épp te lehetsz a támaszuk itt és most! Tegyél félre minden otthoni feladatot, az irodait pedig főleg – összpontosíts szeretteidre és barátaidra, hallgasd meg örömeiket, bánataikat. Akár hosszabb távú, közös tervek kiötlésére is adódik mód. Lehet, hogy távolinak tűnik, de nincs is olyan messze a húsvéti vagy a nyári bulik ideje...

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Egy nagy találkozás várhat önre, kedves Szûz. Egy ismeretlen léphet be az életébe, aki még nagy fordulatokat okozhat, s, ha nincs kapcsolatban, úgy lehet, ez a személy lesz élete nagy szerelme, ha kapcsolatban van, úgy egy barát, aki segíthet szerelmi élete felpezsdítésében. Mindenesetre vagy így, vagy úgy, de napja romantikusan érhet véget.

Ez életed tanácsa a csillagjegyed alapján! Fogadd meg és minden megváltozik

Mérleg

A lelked nincs tökéletes harmóniában, minden apró és váratlan esemény kimozdít a békés állapotodból. Sok kérdés vár válaszra szakmai vagy tanulmányi területeken, anyagi és érzelmi ügyekkel összefüggésben, ám mivel egyértelműen hétvégét mutat a naptár, elsősorban a pihenés lehetőségét teremtsd meg. Az irány a béke és a csendesség felé mutat, persze teljesen rendben van az is, ha a magánéleti gondok felszámolását is fókuszba helyezed, ha gondod van valakivel, ha el kellene számolnotok egymással, ha tartozol, vagy épp ő az adósod... mindegy, de a lényeg, hogy kezdeményezz beszélgetéseket! Ezek hasznodra lesznek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Skorpió

A hétvégén fogd vissza magadat, ne pörögj és forogj, nincs kapkodásra szükség, nem kell teljesítményorientáltnak lenni. Légy csendben, békében – elsősorban önmagaddal. Ha ez sikerül, akkor mások épp ugyanilyen energiákkal fognak hozzád közeledni – hidd ezt el! Öltözz az időjárásnak megfelelően! Táplálkozz egészségesen! Ne keress extrém helyzeteket! Ez utóbbi nem csupán egy jó tanács, hanem ténylegesen megnő a baleseti rizikófaktor, így könnyebben megbetegedhetsz, még akkor is, ha egyébként figyelsz magadra! Az égiek könnyen okozhatnak galibát, amit úgy tudsz elkerülni, ha nagyon tudatos vagy, nem kapkodsz, hanem kivársz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erõt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntõl elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimeríthet. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdõ és egy jó alvás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: