Nyilas

Annak a reményteljes gondolata, hogy egész hétvégén végtelen mennyiségben pihenhetsz és kedved szerint lógathatod a lábaidat... nos, nagy valószínűséggel csak álom marad. Elkezdheted ezzel a tervvel a hétvégét, ám biztosan befut egy meghívás, egy remek programötlet, és képtelen leszel ellenállni annak, hogy igent mondj. Ha van gyermeked, vagy a közvetlen környezetedben akad kiskorú, vele is tölts időt, mert sok hasznos és érdekes információt hallhatsz tőle, ami téged is motiválni fog valamilyen formában. Szombaton minden otthoni teendődet végezd el, hogy este és vasárnap kedved szerint szórakozhass!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Bak

Ugye nem hagyod figyelmen kívül azt, hogy hétvége van? Szeretnél pihenni és jól érezni magadat? Akkor ne tervezz nagytakarítást, és az irodai feladatokat se vidd haza – és tényleg ne! Bár tele van a padlás tennivalókkal te pedig energiával, és nagy lendületet véve indulsz neki a szombati napnak, de miután elintézted a legfőbb teendőket, a végére jártál a függőben lévő ügyeknek, akkor dobd le magadat a kényelmes kanapéra és lógasd a lábaidat. Az sem baj, ha a lazsálást házon kívül bonyolítod, de azért ne legyen zsúfolt a naptárad. Mellőzd hétfő reggelig a kötelezettségeket, és járj karöltve a nyugalommal!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Nem hibázhat: Így találja meg a szerelmet a csillagjegye alapján!

Vízöntő

Túl vagy egy meglehetősen zsúfolt, ám szerencsére eredményes héten, már csak egy dologra kell fókuszálnod, ez pedig a béke, a csend és a harmónia. Ugyanakkor mégis megeshet, hogy egyesek nem feltétlenül óhajtanak neked nyugtot hagyni. Tőled várnak segítséget, jó tanácsot, iránymutatást, amit adj meg gyorsan a saját lelked megnyugtatása érdekében és azért, hogy nyugtod legyen. Ha van gyermeked, akkor vasárnap biztosan rágja a füledet, hogy menjetek valahova, vagy akár a barátaid is kitalálhatnak programot, és nem mondhatsz nekik nemet...

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Halak

Ez a hétvége kiváló alkalmat kínál számodra ahhoz, hogy átgondold az otthoni ügyeidet, függőben lévő, elsősorban magánjellegű tennivalóidat, emellett módosíts, javíts családi és szerelmi kötelékeiden. Vedd sorba a lezáratlan ügyek listáját, mert fogsz találni ezekből meglepően sokat. Könnyen rálelhetsz egy postai küldeményre, egy bontatlan borítékra, ami az idő múlásával akár kellemetlen meglepetést is okozhat. Vagy nem fizettél be egy csekket? A saját megnyugtatásod érdekében cselekedj mihamarabb! Mindemellett a bolygóállások vasárnap kedveznek a baráti jellegű kapcsolatok felfrissítésének.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: