Oroszlán

Szingli: Előkerülhet az egyik expasid, de meglepő módon ezúttal nem próbálkozik, csak barátian érdeklődik vagy be akar számolni valami fontos eseményről. Elsőre nem is tudod hova tenni, de azért ne utasítsd vissza élből!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ön egy igazi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek esti programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a nap is.

Párban: Mindenben nagy hatással van rád a barátod, és ez fordítva is igaz, éppen ezért nem kell mindenről véleményt mondanod, néha hagyd, hogy egyedül döntsön.

Ezek a csillagjegyek a szakítás után is adnának még egy esélyt

Szűz

Szingli: Egyre jobban unod az egyedül töltött hétvégéket, de mivel szuper barátaid vannak, ez a pár nap is hipergyorsan eltelik. Sőt még élvezni is fogod a kötetlenséget, szabadságot..

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ég önben a vágy, kedves Szûz, hogy új elhatározásait, céljait, végre elkezdhesse megvalósítani. Ez nagyon jó, hiszen kiélheti kreativitását, s teret engedhet szociális, empatikus énjének. Ne habozzon, kezdjen neki már ma tervei megvalósításának, hogy minél elõbb élvezhesse azok hatásait, s hogy lássa, milyen hasznosak is ezek környezete és az ön számára is egyaránt, ezzel tovább ösztönözve magát az elõre haladásra.

Párban: Semmi másra ne pazaroljátok az időtöket, mint a pihenés, lustálkodás, egymás kényeztetése! Már szükségetek van pár olyan napra, amikor csak kettesben vagytok.

Mérleg

Szingli: Fordítanod kellene a mostani helyzeten, rengeteg buliba mész el, de a legtöbben nem is érzed jól magad. Inkább kisebb társasággal menj ide-oda, ahol néha feltűnhetnek a barátaid haverjai is, és van lehetőség ismerkedni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Párban: Figyelj jobban arra, mire vágyik a pasid. Az utóbbi időben többször is finoman megemlített pár dolgot, ezeket vedd komolyan, és próbálj a kedvében járni.

Ezeket a csillagjegyeket megviseli a Skorpió hava

Skorpió

Szingli: Már nagyon unod mások ismerkedős tanácsit? Nyugodtan mondd meg nekik, hogy magad észreveszed, ha tetszik egy fiú, nem kell hozzá segítség!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erõt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntõl elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimeríthet. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdõ és egy jó alvás.

Párban: Egy kis félreértés azonnal tönkreteheti az egész hétvégéteket, úgyhogy ha van valami zűr köztetek, érdemes már az elején tisztázni. Ugye nem akarsz egész hétvégén csendkirályt játszani a szerelmeddel?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: