NYILAS (NOVEMBER 22 – DECEMBER 21)

A legfontosabb dolog, amit 2019-ben észben kell tartanod, az előrelátás. Egy régi szerelem ismét fel fog tűnni az árnyékból, és megpróbál visszacsábítani a régi ösvényre. Ha bízol a megérzéseidben, akkor tudod, hogy ez csak újabb csalódáshoz fog vezetni. A jó dolgok mind előtted vannak, de csak akkor érheted el őket, ha nem hátrafelé tekintgetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Meglehet, hogy kellemetlen, de szüksége lehet egy olyas valaki segítségére ma, akitõl nem szívesen kér ilyesmit. Tegye meg a jó ügy érdekében, kedves Nyilas, aztán felejtse is el a kínos pillanatokat. A lényeg, hogy elérje, amit akar! A cél szentesíti az eszközt!

BAK (DECEMBER 22 – JANUÁR 19)

Míg az összes többi csillagjegy valamely módon a szerelmi életén dolgozik, te kilógsz a sorból. Nem arról van szó, hogy nem találhatod meg a szerelmet, de nem ez lesz az életed fő prioritása. A karriered és a magánéleted terén nagy előrelépésekre számíthatsz, minden a céljaid és a vágyaid felé fog sodorni. Ha mindeközben még álmaid hercegébe is belebotlasz, az már csak hab a tortán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Bár megvan minden mentális képessége ahhoz, hogy teljesítse a mára kitûzött céljait, mégis, mintha elhagyná kreativitása, szinte vánszorogva haladhat dolgaival. Ne feszélyezze magát, kedves Bak, az most csak rontana a helyzeten, inkább használja azt, amije van, például makacsságát, s csak azért is csinálja meg, amit szeretett volna!

Erre az 5 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással az október, a 10. hónap energiája!

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20 – FEBRUÁR 18)

Ha visszatekintünk, azt látjuk, hogy minden olyan érzelemtől elzártad magad az utóbbi időben, ami gyengévé és sebezhetővé tehet, de ezt a szokásodat 2019-ben le fogod vetkőzni. Először úgy érezheted majd, hogy túl sok minden vesz körül, de aztán egyre jobban hozzászoksz a szenvedélyhez és a vágyhoz. Mindez arra fog ösztönözni, hogy kapcsolataidat egy új, magasabb szintre emeld. 

HALAK (FEBRUÁR 19 – MÁRCIUS 20)

Ha abban reménykedtél, hogy az új esztendő könnyebb lesz, mint amilyen 2018 volt, akkor van egy rossz hírünk számodra. Ez az év valódi érzelmi hullámvasút lesz, érdekes mozzanatokkal, szenvedélyes románcokkal és szívszaggató szakításokkal. Ne hagyd magad azonban megijeszteni, emlékezz, a nagyszerű dolgok mind ott várnak rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-22)

Néhány kiábrándító hír juthat a fülébe ma, kedves Halak, amelyek közül meglehet, némelyeknek nagyon nem fog örülni, DE! Amelyiknek igen, az feledtetheti az összes többi bosszúságát. Ma megütheti a Jackpot-ot!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: