NYILAS (NOVEMBER 22 – DECEMBER 21)

A legfontosabb dolog, amit 2019-ben észben kell tartanod, az előrelátás. Egy régi szerelem ismét fel fog tűnni az árnyékból, és megpróbál visszacsábítani a régi ösvényre. Ha bízol a megérzéseidben, akkor tudod, hogy ez csak újabb csalódáshoz fog vezetni. A jó dolgok mind előtted vannak, de csak akkor érheted el őket, ha nem hátrafelé tekintgetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Mostanában senki nem gondolkozik annyit a jövõjén, mint ön, kedves Nyilas. Valahogy elkezdték untatni régi, megszokott dolgai, s nem talál már bennük örömöt. Ellenállhatatlan vágyat érez valami újba kezdeni, sõt valami olyasmibe, ami nem is túl hétköznapi, valamibe, ami avantgárd. Túlfûtött hangulata is nyughatatlanságát tükrözi. Ne féljen, vágjon bele nyugodtan új, ismeretlen dolgokba, de mindenképpen legyen óvatos, hiszen idegen terepre téved.

BAK (DECEMBER 22 – JANUÁR 19)

Míg az összes többi csillagjegy valamely módon a szerelmi életén dolgozik, te kilógsz a sorból. Nem arról van szó, hogy nem találhatod meg a szerelmet, de nem ez lesz az életed fő prioritása. A karriered és a magánéleted terén nagy előrelépésekre számíthatsz, minden a céljaid és a vágyaid felé fog sodorni. Ha mindeközben még álmaid hercegébe is belebotlasz, az már csak hab a tortán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Megérett az idõ arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében, kedves Bak. Az elmúlt idõszak bizonytalanságai és kemény munkája után végre biztos lehet önmagában és ítélõképességében, valamint munkáját tekintve abban, hogy bizony alábecsülte magát. Sokkal több van önben, mint amit elvártak, vagy amit lehetõsége volt megmutatni. Engedje el félelmeit és mutassa meg önmagának is, hogy mennyit is ér.

Elképesztő női horoszkóp, ami mindent elárul rólad! Ezt sose gondoltad volna!

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20 – FEBRUÁR 18)

Ha visszatekintünk, azt látjuk, hogy minden olyan érzelemtől elzártad magad az utóbbi időben, ami gyengévé és sebezhetővé tehet, de ezt a szokásodat 2019-ben le fogod vetkőzni. Először úgy érezheted majd, hogy túl sok minden vesz körül, de aztán egyre jobban hozzászoksz a szenvedélyhez és a vágyhoz. Mindez arra fog ösztönözni, hogy kapcsolataidat egy új, magasabb szintre emeld. 

HALAK (FEBRUÁR 19 – MÁRCIUS 20)

Ha abban reménykedtél, hogy az új esztendő könnyebb lesz, mint amilyen 2018 volt, akkor van egy rossz hírünk számodra. Ez az év valódi érzelmi hullámvasút lesz, érdekes mozzanatokkal, szenvedélyes románcokkal és szívszaggató szakításokkal. Ne hagyd magad azonban megijeszteni, emlékezz, a nagyszerű dolgok mind ott várnak rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2018-12-13)

Kedves Halak, a mai egy igazán jó nap lesz arra, hogy kamatoztassa ötleteit. Hamar találhat megfelelõ embert, akinek, ha jól tálalja meglátásait, akkor az hamarosan gyümölcsözõ eredményekhez vezethet. Összpontosítsa hát energiáit céljai irányába, s vesse be meggyõzõerejét is. Ezáltal pedig lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors, akinek a dinamizmusa új, ismeretlen területekre vezeti önt.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: