Az indiánok szerint mindenkihez tartozik egy védőállat, aki a születésünk pillanatától vigyáz ránk, és utána egész életünkben magunkon hordozzuk a tulajdonságait. Tudd meg, hogy milyen állat vagy az indiánhoroszkóp szerint, és mi jellemző rád!

Vidra (január 20.- február 18.)

Játékos, fürge, gyors gondolkodású személy vagy. Nem bírsz egy helyben ülni, állandó mozgásra, cselekvésre van szükséged. Nagyon magas intelligenciával, és képzelőerővel rendelkezel, hamar átlátod a helyzetet, és megoldást találsz bármilyen problémára. Őszinte vagy minden helyzetben. Néha úgy tűnik, hogy zárkózott vagy, pedig alapjában véve igen sok barátod van.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Bármennyire is azt sugallja mai világunk, az állandó hajtásnak általában csak ritkán van jó vége, s ezt annál is inkább érdemes szem elõtt tartani, mert, ha folyton, teljes kimerülésig dolgozik, az elsõ, ami erre rámehet, az, az egészsége, ami viszont pótolhatatlan. Ennek tükrében, fogja kicsit szigorú pihenõre magát, mihelyt teheti, kedves Kos, bármennyi dolga is legyen még, mert van, ami mindennél többet ér, s ez nem feltétlenül a túlzó szakmai teljesítmény...

Farkas (február 19.-március 20.)

Érzelmes, és nagyon szenvedélyes vagy, az indián horoszkóp szerint te vagy a szeretet megtestesítője. Csak úgy érzed jól magad, ha szerető emberek vesznek körül, de, ha arra van szükséged, akkor fontos, hogy szabadon szárnyalj. Mély érzésű, gyengéd, és szeretetteljes ember vagy. Sérelmeidet nehezen hevered ki, akár a bosszúállásra is hajlamos vagy.

Ez az 5 csillagjegy nyitott lesz a szerelemre 2019-ben

Sólyom (március 21.-április 19.)

Született vezető vagy, bármilyen helyzetben képes vagy higgadt maradni, és racionálisan döntést tudsz hozni. Soha nem fecséreled az időd fölösleges dolgokra, mindig igyekszel gyorsan megtenni a szükséges döntéseket. Határozott vagy, és nagy az önbizalmad, éppen ezért sokan úgy gondolják, hogy kissé beképzelt vagy. Ha megfelelőek a körülmények, akkor nagyon hatékonyan tudsz dolgozni, de, ha kényelmetlenül érzed magad valami miatt, akkor arrogáns, és kiszámíthatatlan leszel pillanatok alatt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: