Nyilas

Hibáztál. Na és aztán? Mindenkivel előfordul. Nagyon lezserül állsz a hibákhoz, ami jó. Viszont néha már-már annyira lazán, hogy el felejtesz tanulni belőlük. Úgyis mindig mondogatod, hogy nem vagy tökéletes, te is emberből vagy, ez már nálad jóformán inkább kifogás. Persze szeretnél jobb lenni, de nem mindig törekszel rá olyan nagy erőkkel, így nem érzed létfontosságúnak, hogy komolyabban is foglalkozz a hibák kijavításával, pedig jól tennéd, már csak azért, mert nehezen tanulsz belőlük és hajlamos vagy többször is elkövetni ugyanazt.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Bak

Nálad helyzetfüggő, hogyan viszonyulsz a hibákból. Egyszer azt mondod, nem számít, te is csak ember vagy, bárkivel előfordulhat. Viszont ha komoly tétje van, megakarsz felelni valaminek vagy valakinek, akkor nagyon szigorú vagy magaddal szemben és addig nem nyugszol, míg ki nem javítod és teljesen rágörcsölsz. Ám az mindenképpen elmondható, hogy hibák terén lelkiismeretes vagy – és ha még lazának is tűnsz az eset kapcsán – akkor is tanulsz a hibádból, mert mindig az a célod, hogy biztonság uralkodjon az életedben, és hogy jobb legyél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

6 csillagjegy, akinek a legrosszabb elképzelése van a bizalomról. Ha a párod is köztük van, vigyázz vele!

Vízöntő

Hibáztál. És kit érdekel? – mondod te és igyekszel nagyon lazának mutatkozni, de valójában nagyon is izgat. Isten őrizzen, hogy ezt mások előtt kimutasd, szeretnéd megőrizni az imidzsedet, aki nem feszkózik ilyenek, de már azon jár az agyad, hogy mielőbb kijavítsd. Sokszor figyelmetlen és kapkodós vagy, ezért sokszor esel bele ugyanabba a hibába, pláne ha az összefüggésben áll az érzelmekkel. Ha többet hallgatnál a józan eszedre, kevesebbet hibáznál a kapcsolatok terén.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Halak

Könnyen elfogadod a tényt, hogy hibáztál. Talán a spirituális látásmódod is segít abban, hogy felülemelkedj a hibáidon és úgy tekints rájuk, mint leckékre. Így mindjárt szívesebben is állsz hozzájuk tudva, hogy csak nyersz általuk. Persze ettől még vannak hibák, amik megviselnek, szíven ütnek, hajlamos is vagy olyankor depizni, de végül mindig felállsz és kijavítod őket. Rád is igaz, mint vízjegyű társaidra, hogy sokszor az érzelmeid miatt esel bele többször ugyanabba a hibába, és mert kevéssé használod a józan eszedet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: