Oroszlán

Az alkotószellem, a kreativitás, és a lelkesedés mindenben megmutatkozik, amibe csak belefogsz. Az életet a maga teljességében akarod élni, minden percednek célja kell, hogy legyen, egy pillanat sem veszhet kárba. Ám ne felejtsd el, hogy mások talán másként élnek. Ne szabd meg a többiek számára, hogy miként lenne helyes élni. Te tégy úgy, ahogy szeretnél, és ezt a szabadságot hagyd meg mások számára is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

A szenvedély és a romantika a tetõfokára hághat, kedves Oroszlán, mindemellett úgy érezheti, mindenki szereti, s mindenki boldog ön körül, így a mai nap tökéletes lehet egy kis lazításra, pihenésre, kihasználva a környezetében lévõ béke szolgáltatta nyugalmat. Kellemes napot, kedves Oroszlán!

Szűz

Gyakorlatis és logikus gondolkodású vagy, könnyen észreveszed a hibát, akár te követted el azt, akár mások. Ám ragaszkodj a reális elvárásokhoz, ne követelj többet annál, mint amit az illető valóban meg tud valósítani. Ne aprózd el magad, figyelj a fő irányokra, ne komplikáld túl a helyzeteket, különben a mellékes dolgok között elvész a lényeg.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Igencsak érzelmekben gazdag, játékos, ugyanakkor dolgos nap lehet a mai, amikor is, sokat és könnyedén haladhat a szükséges teendõkkel. Ha sikerül végig megõriznie lendületét, estére nagyon elégedett lehet, amit most érdemes lenne kicsit meg is ünnepelnie szerettei körében. Legyen szép és eredményes napja, kedves Szûz!

Nostradamus jóslata 7 csillagjegy számára – Számodra mit mond a híres csillagjós?

Mérleg

Az életben olykor végletes döntéseket kell hozni, még akkor is, ha számodra ez igen nagy lelki megterheléssel jár. Vizsgálj meg minden aspektust és hozd meg azt a döntést, ami a legkisebb veszteséggel a legnagyobb hasznot hozza. Ne felejtsd el, hogy nem mindenki szán annyi időt egy-egy feladat megoldására, mint amennyit te. Ha közösségben dolgozol, alkalmazkodnod kell a többiekhez, és olykor meg kell sürgetned önmagad.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Mérleg. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Skorpió

Ha mások többre jutottak, mint te, és vágyódsz azokra a dogokra, amiket ők megszereztek, akkor van mit tanulnod tőlük. Ne féltékenykedj, inkább ösztökéld magad új sikerek elérésére. Nem lehet egyetlen pillanatban 6 helyen lenni egyszerre. Figyelj arra, hogy energiáidat egyenletesen oszd be, különben túlhajszolhatod magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-27)

Nagy eséllyel önre törhet a felismerés, talán egy eddig is nagyon fontos valakivel kapcsolatban, hogy bizony, õ nem csak egy jó barát, hanem, igazi lelki társ is, s ez még inkább elmélyítheti a kapcsolatukat, s eme új szint meglépése most akár nagyon messzire is vezethet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: