Oroszlán

„Könnyen és gyorsan tanulok.”

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Az ember néha hajlamos racionális és józan maradni, mert környezete bizonyos jelzései azt sugallják, hogy ez a jó döntés. Ma azonban bármennyire is szeret beilleszkedni egy közösségbe, álmai miatt adja fel ezt a tulajdonságát, és cselekedjen szíve szerint, mert a mai nap rendkívül alkalmas lehet vágyai megvalósítására.

Erre lenne szükséged az évben, hogy fejlődj, tanulj. Ám gyakran lusta vagy hozzá, nincs benned elég motiváció, pedig ez az év rengeteg lehetőséget kínálna arra, hogy tanulj és elhiheted, még neked is van hová fejlődnöd! Ébreszd fel magadban a vágyat, higgy abban, hogy könnyen és gyorsan tanulsz, és ülj vissza az iskolapadba, merülj el a spirituális tanokban vagy fogadd el a továbbképzési lehetőséget!

Lord Ganésa jóslata a csillagjegyeknek 2019-re

Szűz

„Tanulok a hibáimból és általuk fejlődöm.”

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Legyen szó házimunkáról, vagy munkahelyén egy nehezebb feladatról, a mai napon semmi sem lehetetlen. Bármibe kezd is, minden könnyedén megy. Ne féljen akár új dolgokba is belevágni, kipróbálni, legyen ez akár egy új recept, vagy netán egy merész vállalkozás, a siker garantált. Ezt mások is érzik és bizony kérdéseikkel meg is találják.

Nehezen tanulsz a hibáidból, mert szeretsz úgy tekinteni magadra, mint aki mindent tökéletesen csinál. Ám senki sem tökéletes. Fogadd el, hogy olykor te is hibázol, és hogy ez jó, hiszen ebből tudsz tanulni, fejlődni. Ha nem hibáznál, nem is lehetnél jobb. Ezért ne ellenségként, hanem leckeként tekints rá.

Mérleg

„Bármibe is kezdek, azt sikerre viszem.”

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

A mérleg jegy igazán kitartó, nem számít milyen nehéz egy feladat, bármi áron megcsinálja és élvezi is, fõként, ha az kutatást, tanulást igényel. Ez a habitus kíséri végig mai napját. Tiszta gondolkodással tudja végezni munkáját, méghozzá olyan hatékonyan, hogy holnapra már biztosan semmi sem marad.

Sokszor vagy kishitű, nem bízol a tudásodban, képességedben, emiatt maradsz le a nagy lehetőségekről. Ezen kellene változtatnod ennek a mantrának a segítségével. Minél inkább hiszel a sikeredben, annál jobban mersz majd új dolgokba belevágni és annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy valóban sikeres is leszel!

Ezek a csillagjegyek tudják, mit kell mondani

Skorpió

„Kész vagyok változtatni az életemen.”

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma fény derülhet néhány olyan személyes, félreérthetõ dologra, melyet régebben nem tudott megérteni, kedves Skorpió. Tiszta gondolatainak köszönhetõen munkájában dinamikus lehet, pikk-pakk végez az önre kirótt feladatokkal. Legyen ma még a szokásosnál is különösebb tekintettel pénzügyi dolgaira, és akkor biztosan elégedetten zárhatja napját.

Néha azt hiszed, minden úgy jó, ahogy van. Főleg te. Mert titkon félsz a változásoktól és mert hajlamos vagy azt hinni, mindent jól csinálsz. Engedd, hogy a mantra átalakítsa életedet, és megszabadítson a félelemtől, hogy rájöjj, a változások jók és csodát tehetnek az emberrel. Adj le egy keveset a büszkeségedből, az egódból azért, hogy jobbá tehesd az életedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: