Oroszlán

„Könnyen és gyorsan tanulok.”

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma sok türelmet és figyelmet igényelhet öntõl az, amivel foglalatoskodik és egész biztos, hogy találékonyságára is nagy szükség lesz majd. Jó hír, hogy elméje ma különösen éles és könnyen fókuszálható lesz majd, így estére, ha nagy erõfeszítések által is, de rendkívül jelentõs eredményeket érhet el.

Erre lenne szükséged az évben, hogy fejlődj, tanulj. Ám gyakran lusta vagy hozzá, nincs benned elég motiváció, pedig ez az év rengeteg lehetőséget kínálna arra, hogy tanulj és elhiheted, még neked is van hová fejlődnöd! Ébreszd fel magadban a vágyat, higgy abban, hogy könnyen és gyorsan tanulsz, és ülj vissza az iskolapadba, merülj el a spirituális tanokban vagy fogadd el a továbbképzési lehetőséget!

Fedezd fel varázslatos erődet a csillagjegyednek megfelelően!

Szűz

„Tanulok a hibáimból és általuk fejlődöm.”

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy új lehetõség jöhet szembe, kedves Szûz, esetleg nagy ötlete támadhat, azonban, mielõtt, merõ lelkesedésbõl, hagyná, hogy elszálljanak gondolatai, s egybõl belecsapna a lecsóba, érdemes mérlegelni, belefér-e még ez is jelenlegi életébe. Ha nem, akkor nem biztos, hogy van értelme belevágni a dologba!

Nehezen tanulsz a hibáidból, mert szeretsz úgy tekinteni magadra, mint aki mindent tökéletesen csinál. Ám senki sem tökéletes. Fogadd el, hogy olykor te is hibázol, és hogy ez jó, hiszen ebből tudsz tanulni, fejlődni. Ha nem hibáznál, nem is lehetnél jobb. Ezért ne ellenségként, hanem leckeként tekints rá.

Mérleg

„Bármibe is kezdek, azt sikerre viszem.”

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma fizikailag nagy energiaszintet üthet meg, kedves Mérleg, s törekvései is a magasba törhetnek. Talán egy új ötlet, vagy projekt, ami lelkesíti, esetleg egy változás, ami nagy lehetõségekkel kecsegtet. Akárhogy is, ma igyekezzen begyûjteni minél több információt, s minél több mindent leegyeztetni, hogy ne csak gondolatban, hanem a tettek mezején is sokat haladhasson a céljai felé.

Sokszor vagy kishitű, nem bízol a tudásodban, képességedben, emiatt maradsz le a nagy lehetőségekről. Ezen kellene változtatnod ennek a mantrának a segítségével. Minél inkább hiszel a sikeredben, annál jobban mersz majd új dolgokba belevágni és annál nagyobb lesz az esélye annak, hogy valóban sikeres is leszel!

5 fontos üzenet az angyaloktól a 2019-es évre vonatkozólag

Skorpió

„Kész vagyok változtatni az életemen.”

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

Néha azt hiszed, minden úgy jó, ahogy van. Főleg te. Mert titkon félsz a változásoktól és mert hajlamos vagy azt hinni, mindent jól csinálsz. Engedd, hogy a mantra átalakítsa életedet, és megszabadítson a félelemtől, hogy rájöjj, a változások jók és csodát tehetnek az emberrel. Adj le egy keveset a büszkeségedből, az egódból azért, hogy jobbá tehesd az életedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: