Nyilas

„Bátran szembenézek életem minden eseményével.”

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

A mai nap, igencsak kedvezhet a csoportosan, közösségben végzett tevékenységeknek, így, ha olyan területen munkálkodik, ahol nap, mint nap emberekkel érintkezik, most egész biztosan brillírozni fog majd a kapcsolatteremtésben és a kommunikációban, ami, másoknak is hamar fel fog tûnni, s meglehet, nagyon is értékelni fogják! Eredményes napot, kedves Nyilas!

Akármilyen lazának is tűnj, még te is tudsz félni a változásoktól és attól, hogy mit hoz a holnap. Ám ez a mantra megnyugtatja a lelkedet és erőt ad ahhoz, hogy bármi is jöjjön, te szembenézz vele. Hidd el, minden helyzetben képes vagy helytállni. Ezek a szituációk nem mumusok, hanem tanárok, amik értékes leckéket rejtenek számodra.

Heti szerelmi horoszkóp február 11-től: Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban!

Bak

„Boldoggá és sikeressé tudom tenni életemet.”

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma meglehet, hogy meg kell hozni, a karrierjét is érintõ, fontos döntéseket, melyek mélyebb átgondolására, megeshet, hogy nem állt/áll rendelkezésére kellõ mennyiségû idõ. Hagyatkozzon ösztöneire! Helyzetmentõ lehet!

Nem mindig vagy annyira magabiztos, mint amennyire mutatod magad. Még te is tudsz kételkedni magadban és a képességeidben. Félsz a jövőtől és a lehetséges kudarcoktól, ezért is törekszel annyira a biztonságra. Ám ezt anélkül is elérheted, hogy rágörcsölnél. Például ezzel a mantrával, ami megnyugtat és erőt ad.

Vízöntő

 „Megbízok megérzéseimben, mert egyre intuitívabb vagyok.”

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma, néhány új információ, egészen új ajtókat nyithat meg ön elõtt szakmai téren, s talán egy-két új emberrel is megismerkedik ennek kapcsán. Esze úgy vághat, mint a borotva, s minden bizonnyal, elemében is érezheti magát majd az által, hogy most úttörõ munkát végezhet. Mélyedjen bele a nagy felfedezésbe, kedves Vízöntõ, ha úgy esik jól!

Pedig általában nagyon jók a megérzéseid és sokszor be is válnak. Ám mégis kételkedsz bennük. Mi van, ha önbecsapás az egész? Utána meg korholod magadat, hogy nem hallgattál magadra és valóban megtörtént. Ezért kell ez a mantra, hogy végre igazán higgy a megérzéseidben!

Mit tartogat neked a szeptember? - Mabon istennő kiolvasta a csillagokból!

Halak

„Napról napra egyre boldogabbá, egyre teljesebbé válik életem.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Amennyiben egy új beruházásban, vagy fontos projekt indításában gondolkodik, annak elindítására nincs is jobb, mint a mai nap, kedves Halak! Annál is inkább, mivel ma, nem csak az informálódás megy majd hatékonyan, de a bürokráciával is hamarabb leszámolhat a szokásosnál, ami nem kis lendülettöbbletet eredményezhet!

Valahol a lelked legmélyén félsz attól, hogy sosem leszel boldog. Nem bízol eléggé magadban és a képességeidben, sem abban, hogy szerethető vagy. De ez a mantra megtanít a boldogságra és arra, hogy végre teljes embernek érezd magad, akit szeretnek, aki összhangban van magával és a világgal és minden vágya elérhetővé válik.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: