Nyilas

„Bátran szembenézek életem minden eseményével.”

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Akármilyen lazának is tűnj, még te is tudsz félni a változásoktól és attól, hogy mit hoz a holnap. Ám ez a mantra megnyugtatja a lelkedet és erőt ad ahhoz, hogy bármi is jöjjön, te szembenézz vele. Hidd el, minden helyzetben képes vagy helytállni. Ezek a szituációk nem mumusok, hanem tanárok, amik értékes leckéket rejtenek számodra.

4 csillagjegy, akik örök optimisták! Te közéjük tartozol?

Bak

„Boldoggá és sikeressé tudom tenni életemet.”

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Nem mindig vagy annyira magabiztos, mint amennyire mutatod magad. Még te is tudsz kételkedni magadban és a képességeidben. Félsz a jövőtől és a lehetséges kudarcoktól, ezért is törekszel annyira a biztonságra. Ám ezt anélkül is elérheted, hogy rágörcsölnél. Például ezzel a mantrával, ami megnyugtat és erőt ad.

Vízöntő

 „Megbízok megérzéseimben, mert egyre intuitívabb vagyok.”

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Pedig általában nagyon jók a megérzéseid és sokszor be is válnak. Ám mégis kételkedsz bennük. Mi van, ha önbecsapás az egész? Utána meg korholod magadat, hogy nem hallgattál magadra és valóban megtörtént. Ezért kell ez a mantra, hogy végre igazán higgy a megérzéseidben!

Hétvégi horoszkóp (december 8-9.)

Halak

„Napról napra egyre boldogabbá, egyre teljesebbé válik életem.”

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Valahol a lelked legmélyén félsz attól, hogy sosem leszel boldog. Nem bízol eléggé magadban és a képességeidben, sem abban, hogy szerethető vagy. De ez a mantra megtanít a boldogságra és arra, hogy végre teljes embernek érezd magad, akit szeretnek, aki összhangban van magával és a világgal és minden vágya elérhetővé válik.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: