Oroszlán

Fel kell hagynod a félelmeiddel, itt az ideje, hogy kilépj a komfortzónádból. Nagyon jót fog tenni neked, hiszen már az első lépés után valósággal szárnyalni fogsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma sok türelmet és figyelmet igényelhet öntõl az, amivel foglalatoskodik és egész biztos, hogy találékonyságára is nagy szükség lesz majd. Jó hír, hogy elméje ma különösen éles és könnyen fókuszálható lesz majd, így estére, ha nagy erõfeszítések által is, de rendkívül jelentõs eredményeket érhet el.

Szűz

Egy új kapcsolat van a láthatáron. Nagyon vágysz arra, hogy minél többen megismerjenek, és szeressenek. Most kiléphetsz az eddigi monoton életedből.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy új lehetõség jöhet szembe, kedves Szûz, esetleg nagy ötlete támadhat, azonban, mielõtt, merõ lelkesedésbõl, hagyná, hogy elszálljanak gondolatai, s egybõl belecsapna a lecsóba, érdemes mérlegelni, belefér-e még ez is jelenlegi életébe. Ha nem, akkor nem biztos, hogy van értelme belevágni a dologba!

Harmónia és egyensúly: ilyen hatással lehet az egyes csillagjegyekre a Mérleg hava

Mérleg

Itt az ideje, hogy kilépj a múlt kötelékeiből, és változtass az életeden. Az is jót tehet, ha egy kicsit átalakítod az otthonod, és egyensúlyt teremtesz benne.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma fizikailag nagy energiaszintet üthet meg, kedves Mérleg, s törekvései is a magasba törhetnek. Talán egy új ötlet, vagy projekt, ami lelkesíti, esetleg egy változás, ami nagy lehetõségekkel kecsegtet. Akárhogy is, ma igyekezzen begyûjteni minél több információt, s minél több mindent leegyeztetni, hogy ne csak gondolatban, hanem a tettek mezején is sokat haladhasson a céljai felé.

Skorpió

A munka vagy a család területén kisebb kellemetlenségek várhatnak rád a következő három hónapban. Veszekedős, impulzív időszak elé nézel, légy türelmes magaddal és másokkal.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: