Nyilas

Hajlamos vagy arra, hogy a múlt szerelmi lángját újra feléleszd. Gondold jól meg, hogy tényleg, jó ötlet-e ez a dolog. Lehet, hogy pontosan annyit fogsz szenvedni, mint a múltban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Bak

A következő 3 hónapban a munka fog előtérbe kerülni, ezért egy kicsit elhanyagolod a szerelmi életed. Próbál meg idővel egyensúlyt teremteni az életedben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden próbálkozása kudarcba fullad októberben

Vízöntő

Általában nyugodt, és lustálkodásra hajlamos személy vagy, de most valami olyan dolog fog történni veled, ami teljesen kifordít a komfortzónádból. Ha érzelmileg eléggé nyitott vagy, felejthetetlen pillanatokat fogsz átélni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Halak

Fel kell készülnöd, hiszen az következő 3 hónap érzelmileg nagyon intenzív lesz. Új kalandok várnak rád, most aztán végre kiteljesedhetsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: