Nyilas: sikeresség

Hajlamos vagy arra, hogy mindent rózsaszín színben láss. Optimista vagy, sokszor két méterrel röpködsz a föld felett, és a környezeted csodálkozva figyel. Kiegyensúlyozott életed van, mindig tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy sikeres legyél.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Bak: mindennek megvan az ideje

Nem tartozol azok közé, akik legyintenek, és azt mondják, hogy majd később. Tudatos életet élsz, sportolsz, egészségesen táplálkozol, és gondolkozol. Élvezed az egész életed, hiszen te magad irányítod a ritmusát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Valódi boldogság vár 2019-ben ezekre a csillagjegyekre

Vízöntő: gondolatolvasó

Azzal a különleges képességgel rendelkezel, hogy olvasol mások gondolataiban. Ezt a képességedet büszkén használod, a művészetek területén is kamatoztatni tudod. Jó kapcsolatot ápolsz az emberekkel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Halak: erős képzelőerő

Abban rejlik a nagyságod, hogy nagyon vizuális vagy, és pontosan magad elé tudod képzelni a történéseket, dolgokat. Sőt, a képzeleted sok esetben teremtő erővel rendelkezik. Jó lenne ezt pozitív irányban felhasználni. Képes vagy arra, hogy más szemszögből lásd a világot, mint, ahogy mások látják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: