Oroszlán

Szomjazod a sikert, a figyelmet, a csillogást. Vezetőnek születtél, aki nem a szerénységéről ismert. Fontos, hogy kikerülj az egód bűvköréből, hiszen nagyon hajlamos vagy arra, hogy csak magaddal és a saját jóléteddel foglalkozz. Tekints kifelé, vedd észre embertársaid szükségleteit és véleményét is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ön egy igazi álmodozó, kedves Oroszlán, s ma igazán önmaga is lehet, mert a nap csendesen telik, semmi izgalom, semmi kihívás, így hódolhat kedvenc szenvedélyének, az ábrándozásnak. Használja ki felszabadult idejét és álmodjon meg egy remek esti programot párjával, vagy barátaival, hogy igazán jól záruljon ez a nap is.

Szűz

A tökéletesség elérésére való vágyakozás folyamatosan munkálkodik benned. Mindig többet és jobbat akarsz kihozni abból, ami adatik és soha nem vagy teljesen elégedett. Legfontosabb feladatod, hogy ne támassz elérhetetlen elvárásokat sem magad, sem mások felé. Nyílj meg a tiédtől eltérő elképzelések irányában is, hiszen nem csak neked lehet örökösen igazad.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma lehet, hogy egy kicsit kedvetlenül ébredhet, hogy még kimozdulni sem ige akar majd. Bekucorodhat a tévé elé, s bámulhatja egyik csatornát a másik után, Barátai meglehet, hogy megkísérlik kirángatni melankolikus hangulatából, de értesse meg velük, hogy most pont erre van szüksége, hisz, ha valaki kicsit begubózik, az még nem azt jelenti, hogy rossz napja van, csupán ehhez volt most kedve.

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Mérleg

Folyamatosan a béke és az egyensúly elérésére törekszel. Alapvetően nyugodt típus vagy, de az önbizalomhiányod miatt könnyen kilendülsz a belső harmóniából. Merj kockáztatni, lépd meg, amire vágysz, amit eltervezel és meglátod, hogy a siker felszabadít ebből az állapotból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Skorpió

Megnyerő személyiség vagy, aki nagy kanállal kívánja habzsolni az életet, bár ez a spirituális szemléletmódoddal ellentétben áll. Fontos, hogy megtanulj uralkodni magad felett és kerülni a szélsőségeket érzelmi és fizikai téren is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem túl csábító kilépni az ajtón, s a legkevésbé az a sok tennivaló, ami ma önre vár. Mégis erõt vesz magán és legjobb tudása szerint hozza az öntõl elvárt remek formát. Azonban ez a nap végére rendkívül kimeríthet. Ekkor pedig csak egyetlen dolog tudja megszépíteni a napot. Egy forró fürdõ és egy jó alvás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: