Nyilas

Igazán nagylelkű, társaságkedvelő és sikert hajszoló típus vagy, aki mindig az igazság oldalán áll. Mindent a valós értéke felől közelítesz meg, de hajlamos vagy felesleges dolgokra pazarolni az anyagi és lelki erőforrásaidat. Ezen kell megtanulnod változtatni, hogy az igazán fontos dolgokra tudd összpontosítani az energiádat és ezáltal elégedettebb lehess.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma karrierje szempontjából, komoly erõfeszítések megtételére kényszerülhet ahhoz, hogy minden a kellõ mértékben és kellõ idõ alatt haladjon, ami igencsak megterhelheti. Estére olyannyira fáradt és nyûgös lehet, hogy hamarabb felemelheti a hangját valakivel szemben, akit amúgy nagyon szeret. Csillapodjon és kérjen hamar bocsánatot, ha ez megtörténne, kedves Nyilas, hisz csak a kimerültség beszél önbõl. Igyekezzen ma mihamarább ágyba bújni, a mosogatnivaló megvár reggelig.

Bak

Hajlamos vagy többnek tekinteni magad másoknál és könnyen fejedbe szállhat a hatalom, ha olyan helyzetbe kerülsz. Számodra a legfontosabb a spirituális fejlődés útjának felfedezése. Minél többet foglalkozol belső munkával, annál boldogabb lesz az életed és nagyobb harmóniába kerülhetsz a környezeteddel is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma kifejezetten felerõsödhet önben az empátia, aminek következtében örömmel nyújthat ma segítõ kezet, esetleg egy gyengélkedõ családtagjának, barátjának, vagy munkatársának, de az is elõfordulhat, hogy nem beteg, csupán vigasztalásra szorul az illetõ. Ne vegye nagyon a szívére, bármit is lát vagy hall ma, kedves Bak, ha el akarja kerülni a rossz közérzetet!

Ezek a csillagjegyek legnagyobb hibái

Vízöntő

Hatalmas a szíved és hajlamos vagy sokkal többet tenni másokért, mint önmagadért. A szeretet irányítja a legtöbb tettedet. Az a legfontosabb, hogy levetkőzd a félelmedet, miszerint a szeretteid egyszer elárulnak vagy elhagynak téged. Légy hálás azokért, akik melletted állnak és bízz bennük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Ma mind a háztartásában, mind pedig munkájában kihívásokkal, feladatok tömkelegével kellhet szembe néznie, kedves Vízöntõ, ráadásul az a furcsa az egészben, hogy az egyikbõl következik a másik, tehát, ha valahol végre letud egy feladatot, a másik területen lemarad valamivel. Nem csoda, hogy az ilyen szélmalomharc kimerítõ és egy idõ után nyomasztó is. Hagyja kicsit magára a rendszert, vagy kérjen segítséget, mert ezt hosszútávon senki se bírná!

Halak

Magányos farkas vagy, aki úgy érzi, hogy senki nem érti meg őt igazán. Az univerzum végtelenségében képes vagy feloldódni. Az életfeladatod az, hogy a szeretetet a lehető legmagasabb fokon képes légy megérteni és elsajátítani. A valódi szereteten keresztül képes lesz úgy megújulni a lelked, ahogyan mindig is vágytál rá.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-02-21)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: