Oroszlán

Lassú év lesz számodra az idei, és néha eléggé elveszettnek fogod magad érezni. Ez idő alatt jobban meg kell ismerned a lelkedet. Tudjuk, hogy valószínűleg az unalomig ismételték ezt már, de van valami fontos, ami hiányzik neked. Ne reagáld túl a dolgokat, és nézz szembe mindazzal, amit eddig elrejtettél magad elől.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma sok türelmet és figyelmet igényelhet öntõl az, amivel foglalatoskodik és egész biztos, hogy találékonyságára is nagy szükség lesz majd. Jó hír, hogy elméje ma különösen éles és könnyen fókuszálható lesz majd, így estére, ha nagy erõfeszítések által is, de rendkívül jelentõs eredményeket érhet el.

Szűz

Idén sok mindent meg fogsz kérdő jelezni. Lépj túl a múltbéli kapcsolataidon, és élj a mában! Szerezz új barátokat és szórakozz! Építs magadnak olyan életet, amiért megéri élni. Minél többet tapasztalsz, annál boldogabb leszel.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma egy új lehetõség jöhet szembe, kedves Szûz, esetleg nagy ötlete támadhat, azonban, mielõtt, merõ lelkesedésbõl, hagyná, hogy elszálljanak gondolatai, s egybõl belecsapna a lecsóba, érdemes mérlegelni, belefér-e még ez is jelenlegi életébe. Ha nem, akkor nem biztos, hogy van értelme belevágni a dologba!

Ez a téli meglepetés az összes csillagjegynek! Keresd ki a tiédet!

Mérleg

2019 rá fog venni arra, hogy fejezd be a hazugságok közepette való létet. Fedd fel a többi ember előtt az igazi énedet, és meglátod, le lesznek nyűgözve. Bár nem mindenre fogod azt a választ kapni, amit vártál, végül el fogsz érni valamit, amire régóta áhítoztál. Bízz magadban, és lépj fel határozottan!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Ma fizikailag nagy energiaszintet üthet meg, kedves Mérleg, s törekvései is a magasba törhetnek. Talán egy új ötlet, vagy projekt, ami lelkesíti, esetleg egy változás, ami nagy lehetõségekkel kecsegtet. Akárhogy is, ma igyekezzen begyûjteni minél több információt, s minél több mindent leegyeztetni, hogy ne csak gondolatban, hanem a tettek mezején is sokat haladhasson a céljai felé.

Skorpió

2019 rosszabb év lesz számodra, mint bármely más jegynek. Meg kell tanulnod megbocsátani magadnak, és túllépni a negatív gondolatokon. Nem változtathatod meg a múltat, de a jövőn még alakíthatsz. Bármi fog történni, az nem annak a jele, hogy bármit is rosszul csináltál volna. Mindennek, ami történik az életben, oka van, és jobb, ha erre minden nap emlékezteted magad.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-03-18)

Gyakorlatias hozzáállása és kiváló szervezõképessége ma nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy felismerjen egy nemes ügyet, amibe érdemes befektetni, vagy éppen, pénzt gyûjteni hozzá, s aztán elindítani. Nagyon meglepõdhet, kedves Skorpió, hová el nem juthat, vagy éppen mik nem történnek még ennek mentén még a mai nap folyamán!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: