Nyilas

2019 a megbocsátás éve lesz számodra. Sok időt fogsz azzal tölteni, hogy tovább lépj a múlton.
Bár azt hiheted, hogy készen állsz a tovább lépésre, ezzel senkit nem tudsz átverni. Még mindig van néhány dolog, amin dolgoznod kell, hogy elérd a végső célt, a megbocsátást.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Bak

2019-ben a fókuszálás fog jelentős szerepet játszani az életedben. Az, hogy ez jó-e vagy sem, viszont attól függ, hogy mire fordítod a figyelmedet. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a legjobbra tereld a figyelmedet, és hogy az anyagi helyzeted kiegyensúlyozott legyen. Muszáj kiásnod magad a gödörből, amibe hirtelen bekerültél.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Néha bizony nem jut idõ arra, hogy az ember életének minden frontján folyamatosan helyt álljon, így fordulhat elõ ma önnel, hogy azon kaphatja magát, hatalmas a rendetlenség otthonában, s ezt bizony nem nézheti tovább. Azonban semmiképpen se álljon neki egyedül a rendtételnek, hiszen mostanában amúgy is rengeteget dolgozott, kedves Bak. Nem lenne bölcs, ha teljesen kimerítené magát.

4 csillagjegy, akikre mesés téli időszak vár! Boldogság, szerencse, szerelem, pénz!

Vízöntő

Az idei év minden vártnál fájdalmasabban fogja összetörni a szívedet. Fel kell kelned, és határokat húznod magad köré, különben még rosszabb következményekkel kell szembe nézned. Ne hagyd többé, hogy átgázoljanak rajtad az emberek. Csak azért, mert szeretsz valakit, nem jogosítja fel őt arra, hogy a játékszereként bánjon veled.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Egy levél, vagy a telefonhívás megerõsítheti folyamatos sikereit, s okot adhat, hogy élvezze az új lehetõségeket, amiket kapott, kedves Vízöntõ. Elméje igazán nyitott, így hamar meg fogja tanulni az új kihívásokhoz szükséges információkat, így nincs más dolga, csak, hogy bízzon önmagában és az önnel született praktikus és hatékony képességekben.

Halak

Idén bőségesen el leszel látva bátorsággal. Hagyd, hogy a megérzéseid elvezessenek oda, ahol lenned kell. Ne feledd, hogy a kreativitásod által nagy dolgokat tudsz véghezvinni. Bár az előtted álló kihívások cseppet sem egyszerűek, képes leszel őket teljesíteni. Dolgozz azon, hogy motiválni tudd magad!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-01-18)

Lehet, hogy egy kicsit elhanyagolta általános egészségi állapotát, kedves Halak, így most itt az idõ, hogy jobban odafigyeljen önmagára ilyen téren is. Egy kis testmozgással nem csak önmagát, de ösztönzõleg hatva környezetére, barátait is kimozdíthatja a semmittevés állapotából.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: